Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Manchester - Real
Barcelona - Milan
Juventes - Arsenal
Dortmund - Porto
PSG - Valencia
Shalke - Shakhtar
Malaga - Celtic

Нема шанси олку рано да ги остават Реал и Манчестер да се елиминираат меѓу себе. Зависи на што карта ќе одат уствари. Ако сакаат повеќе гледаност, нема да ги судрат уште во 1/8 финале.

Јас си викам ќе гурате до финале, ама со ваков памет тешко :icon_lol:

Фуфка ти е? :P :LOL:
--- надополнето: 18 декември 2012 во 17:53 ---
Нема шанси олку рано да ги остават Реал и Манчестер да се елиминираат меѓу себе. Зависи на што карта ќе одат уствари. Ако сакаат повеќе гледаност, нема да ги судрат уште во 1/8 финале.

Сакаш да кажеш ги местат ждрепките или дека не сакате да се сретнете со Реал уште во осминафинале? Зар ти е страв од Реал :LOL:

--- надополнето: 18 декември 2012 во 17:53 ---

Сакаш да кажеш ги местат ждрепките или дека не сакате да се сретнете со Реал уште во осминафинале? Зар ти е страв од Реал :LOL:
Не местење класично, но влијаење да, со оглед на тоа дека видовме колкав им е газот раширен за пари штом разгледуваат таква ретко глупа идеја како одржување на едно ЕП низ цел континент.

Најмалце е битно тука што сакам јас или фановите на Манчестер или на Реал, но чичињата со парите (спонзорите) го свират кавалот и пробувам да претпоставам што имаат на ум.

За фудбалска класика да, Реал може и не би имала ништо против , зошто и така ако сакаш да си шампион ќе мораш да ги пројдеш сите, порано или подоцна.

Не бе фуфки.
Аку прајме реално муабет не сакам во 1/8 финале да се падните. Не ради фуфки, него стварно ќе ми е криво вакви екипи да испаднат уште толку рано. Милан можит се мизерија сезонава, ама на вакви натпревари сите знајме дека формата не пресудвит. Моја желба е да се паднат слабиве екипи со по јакиве, во 1/4 финале да гледаме дуели измеѓу ПСЖ, Милан, Дортмунд, Баерн, Реал, Барса, Манчестер и Јуве.

Не местење класично, но влијаење да, со оглед на тоа дека видовме колкав им е газот раширен за пари штом разгледуваат таква ретко глупа идеја како одржување на едно ЕП низ цел континент.

Најмалце е битно тука што сакам јас или фановите на Манчестер или на Реал, но чичињата со парите (спонзорите) го свират кавалот и пробувам да претпоставам што имаат на ум.

За фудбалска класика да, Реал може и не би имала ништо против , зошто и така ако сакаш да си шампион ќе мораш да ги пројдеш сите, порано или подоцна.

Убава претпоставка ама мислам дека нема да има никакво влијание, знаеме и во изминатите сезони дека се сретнувале добри тимови во осминафиналето така да не мора да значи ништо тоа.

Инаку за одржувањето на ЕП низ цела Европа не мислам дека е глупа баш напротив супер ќе биде али да не бегаме од темата.
--- надополнето: 18 декември 2012 во 18:09 ---
Не бе фуфки.
Аку прајме реално муабет не сакам во 1/8 финале да се падните. Не ради фуфки, него стварно ќе ми е криво вакви екипи да испаднат уште толку рано. Милан можит се мизерија сезонава, ама на вакви натпревари сите знајме дека формата не пресудвит. Моја желба е да се паднат слабиве екипи со по јакиве, во 1/4 финале да гледаме дуели измеѓу ПСЖ, Милан, Дортмунд, Баерн, Реал, Барса, Манчестер и Јуве.

Реално од Милан си остана само името Милан, така да ако правиме реален муабет како што велиш ти многу тешко да одите во четвртфиналето па без разлика дали со Баерн ќе се сретнете во осминафиналето или со друг тим.
--- надополнето: 18 декември 2012 во 18:10 ---
пази шо бараш... Колку и да е лош Милан во првенство секогаш изненадува Во ЛШ :D

Јас не треба да пазам, вие треба да пазите :sneaky:

И арсенал така се силеа прошла сезона па знаеш шо им се деси..... ;)

Не се силам бе дечко, не се фалам или некој да понижувам, кажувам реално како стојат работите.

Арсенал го споредуваш со Баерн? :LOL:

а дека може да има изненадување ќе може ама не верувам дека вие ќе изненадите

Не се силам бе дечко, не се фалам или некој да понижувам, кажувам реално како стојат работите.

Арсенал го споредуваш со Баерн? :LOL:
моментално не...али лани и не беа баш лоши ...затоа ти викам Милан колку и да е катастрофа ...колку и да има Крш тим секад изненадува во Лш.... така да поради нивната непревидливост годинава се доста незгоден противник....сеа не ме сфаќај погрешно не викам милан дека ќе освои...али ќе им напраи доста проблеми на другите конкуренти :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom