Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас си викам ќе гурате до финале, ама со ваков памет тешкоСакам Баерн - Миландруго ништо
![]()
Јас си викам ќе гурате до финале, ама со ваков памет тешко![]()
Нема шанси олку рано да ги остават Реал и Манчестер да се елиминираат меѓу себе. Зависи на што карта ќе одат уствари. Ако сакаат повеќе гледаност, нема да ги судрат уште во 1/8 финале.
Не местење класично, но влијаење да, со оглед на тоа дека видовме колкав им е газот раширен за пари штом разгледуваат таква ретко глупа идеја како одржување на едно ЕП низ цел континент.Фуфка ти е?![]()
--- надополнето: 18 декември 2012 во 17:53 ---
Сакаш да кажеш ги местат ждрепките или дека не сакате да се сретнете со Реал уште во осминафинале? Зар ти е страв од Реал![]()
Не бе фуфки.Фуфка ти е?![]()
![]()
пази шо бараш... Колку и да е лош Милан во првенство секогаш изненадува Во ЛШСакам Баерн - Миландруго ништо
![]()
Не местење класично, но влијаење да, со оглед на тоа дека видовме колкав им е газот раширен за пари штом разгледуваат таква ретко глупа идеја како одржување на едно ЕП низ цел континент.
Најмалце е битно тука што сакам јас или фановите на Манчестер или на Реал, но чичињата со парите (спонзорите) го свират кавалот и пробувам да претпоставам што имаат на ум.
За фудбалска класика да, Реал може и не би имала ништо против , зошто и така ако сакаш да си шампион ќе мораш да ги пројдеш сите, порано или подоцна.
Не бе фуфки.
Аку прајме реално муабет не сакам во 1/8 финале да се падните. Не ради фуфки, него стварно ќе ми е криво вакви екипи да испаднат уште толку рано. Милан можит се мизерија сезонава, ама на вакви натпревари сите знајме дека формата не пресудвит. Моја желба е да се паднат слабиве екипи со по јакиве, во 1/4 финале да гледаме дуели измеѓу ПСЖ, Милан, Дортмунд, Баерн, Реал, Барса, Манчестер и Јуве.
пази шо бараш... Колку и да е лош Милан во првенство секогаш изненадува Во ЛШ![]()
И арсенал така се силеа прошла сезона па знаеш шо им се деси.....Јас не треба да пазам, вие треба да пазите![]()
И арсенал така се силеа прошла сезона па знаеш шо им се деси.....![]()
Останаа и фановите на Баерн на кои им се враќаат спомени кога ќе го слушнат тоа име.Реално од Милан си остана само името Милан,
моментално не...али лани и не беа баш лоши ...затоа ти викам Милан колку и да е катастрофа ...колку и да има Крш тим секад изненадува во Лш.... така да поради нивната непревидливост годинава се доста незгоден противник....сеа не ме сфаќај погрешно не викам милан дека ќе освои...али ќе им напраи доста проблеми на другите конкурентиНе се силам бе дечко, не се фалам или некој да понижувам, кажувам реално како стојат работите.
Арсенал го споредуваш со Баерн?![]()