Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oсвен фановите на Арсенал, само јас ли мислам дека Арсен ќе му одржи лекција на Јуп ?![]()
Во 11.30 е, во иста временска зона сме.Во колку часот е ждрепката за утре ?
Toa значи во 12 и 30 по наше време ?
Чекај утре прво да ги извлечат после мисли колку сакашимај трпение малку
![]()
Лекцијата се вика "Како се упропастува тим по кратка постапка"?Можно е тука да му оддржи лекција бидејќи Јуп не е спремен во моментов.Oсвен фановите на Арсенал, само јас ли мислам дека Арсен ќе му одржи лекција на Јуп ?![]()
Супер ќе ви дојде.Имам некоје предчувство за Арсенал - Дортмунд хммм...
Сфатете една работа. Навивачите на Баерн секој декември ја освојуваат лигата нивна и ЛШ. Не постои екипа што може да се спротистави на нивниот Баерн пошто тој е 10 класи над секоја екипа во ЛШ, во декември. Е сеа реалноста е друга ама важно тие си билдаат его. Знаете што се дешава на крај во мај.![]()
cool story. Освен некои поединци неглеам како фановите на Баерн се силат на форумов па и општо коа се едни од најмирните. А па ти што па најде да збориш големиот експерт коа требаше да играат Баерн-Реал ни ги кажуваше твоите експертизи како тоа Баерн неможеле да ги тепаат Маинц па ќе ги тепале Реал дека немали никакви шанси и како тоа ни кажуваше дека на секоја позиција Реал има за една класа боље играч од Баерн(ова беше врвот) толкаво потценување му удри и не само ти и другите фанови на Реал тогаш на Баерн и силење и сеа доаѓаш да збориш како други се силеле смешен си .
Утре за жрепката најлошо сценарио за Баерн се Реал,Шахтјор и Милан. Јебига далеку е Фебруари али Милан си е Милан трн во око на Баерн посебни на германци воопшто не им иде со италијаниве. Најлесно се очекува против Селтик и Галатасарај па и Порто. За Арсенал неам некое мислење мислам дека ќе им одговара на Баерн играта на Арсенал ма да далеку е Фебруари до тоаш може Арсенал да биде во форма а Баерн да им падне формата така да посакувам еден од Порто,Селтик и Галатасарај ако може
11.30ч, и ние сме Central European TimeВо колку часот е ждрепката за утре ?
--- надополнето: 20 декември 2012 во 00:32 ---
Toa значи во 12 и 30 по наше време ?
не знам кој пишуваше и уште пишува по форуми како биле 5-6 пати појаки од Реал а лично јас ни лани ни годинава не се кревав во облаци пошто ептен не ни одговара Баерн како екипа
туку ај вие бар сте во врвот долго време може да ве разберам за разлика од некој до лани втора лига што беа сега појаки од реал испаднаја
како и да е далеку е февруари тимови како Милан, Арсенал имаат време да се консолидираат и мислам дека ќе се консолидираат и можат да елиминираат секого
и кога се работи за ЛШ класата и тренерите(пример лани Јуп го матираше Мурињо со дуплото крило на страната на Роналдо) се пресудни а не формата
п.с. Рибс и Робс ги викавте или грешка сум?![]()