Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ZOsto T-MOBILE ne gi pusti site utakmici koi gi najavuvase na ARENA SPORT ? Ima li nekoj nekakvi informacii , pa morav da plakam na utakmica po 100 denari za da ja iznajmuvam , nesto imaat smeneto PAY PER VIEW ... WTF .... !!!
Тоа е,само една утакмица ти е free.
Мислам дека има месечно да плаќаш накај 300 денари за да ги гледаш сите.

Добро фалеа многу играчи на Баерн, секако тоа не е оправдување да не ги тепаш Бате, мислам дека многу се опуштија после сите фалења кон нив. Но Бате изиграа страшна утакмица, пресинг на средината и многу борбено. Сепак мислам Баерн нема да имаат проблеми да идат понатаму.
Бате не се смешна екипа, Вардар против нив изиграа така зашто кај овие пола тим фалеше, инаку рутински ќе си поминеа, фудбал е, ко што вика Мурињо, а доста добра изрека му е тоа, кога излагаш на терен имаш 11 играчи против 11, нит имаш добитници на златна топка, нит најдобри играчи на планета, нит супер старови, ништо, имаш само 11 фудбалери кои играат против 11 фудбалери, толку.

Има и други делови од Европа каде се игра квалитетен фудбал, еве и украинциве денес гледам се изнапромашиле против Јуве и биле подобар противник, се заебале тие што мислат дека Шахтјор во групава ќе се лесен залак, имаат и одличен тренер, и одличен тим, топ скаутинг систем имаат, многу јаки играчи прибираат, имаат доста пари, имаат стадион бољи од сите во Италија, сезонава сеуште се без пораз и нерешена во лига, нема заебанција со нив.

Тоа е,само една утакмица ти е free.
Мислам дека има месечно да плаќаш накај 300 денари за да ги гледаш сите.
Не 190 денара ти са,арена 1,2,3,4,плус спорт клуб 1,2,два еспиен канали,од кој едниот класик,моторс,и ехтрим спорт.

424595_492063454145223_771255407_n.jpg

:cenzura::cenzura::cenzura:

Не 190 денара ти са,арена 1,2,3,4,плус спорт клуб 1,2,два еспиен канали,од кој едниот класик,моторс,и ехтрим спорт.
Да,да во право си мислев дека се доплака дополнително за останатите утакмици а дека само една е бесплатна.

Во спојлер ставајте ало!!! Некој се гади од ова, мене грозно ми е да гледам, а ја одбегавам снимкава и еве некој слика лупнал.
И мене ми се гади брат, никогаш не гледам вакви хорор повреди:(

Стварно и правилата на форумов налагаат така, вакви работи друг пат во спојлер ставајте со предупредување. Мене не ми е гадно на пример ама има луѓе со послаб желудник, да имаме разбирање :) Фала.

Можда не е убаво да се „кладиш“ за вакви работи, ама ја уверен сум дека Пујол ќе се врати за максимум 2 недели, не ко што паничат Каталонциве дека месец и кусур ќе отсуствува. :)

Ај некој нека пушти линкче од головите на Валенсија да видам што го фалат вториот гол толку. Не можам да ги најдам головите.

Гадна повреда на Пујол у пм....мене ме заболе раката кога ја видов неговата.

Бате вака така ќе биде прв во група.Јас мислев дека онаа утакмица со Лил им се погоди денот па тепаа ама има некој квалитет во нив.Уште не ми е верно да поминат група покрај Баерн и Валенсија но ништо не се знае во фудбалот.За Јуве-Шахтјор се знаеше дека ќе биде тесна утакмица и како што читам Украинциве биле подобрата екипа вечерва.

Можда не е убаво да се „кладиш“ за вакви работи, ама ја уверен сум дека Пујол ќе се врати за максимум 2 недели, не ко што паничат Каталонциве дека месец и кусур ќе отсуствува. :)

Дај боже да е така, ама ете покомпетентни луѓе што викаат:

Duran (surgeon): "If it's only a dislocation of the elbow, he will be out for around 3 months." [punto radio] *not doctor who treats puyol

Дај боже да е така, ама ете покомпетентни луѓе што викаат:

Duran (surgeon): "If it's only a dislocation of the elbow, he will be out for around 3 months." [punto radio] *not doctor who treats puyol

Да ама за целосно опоравување можеби зборува. Гигс вака падна незгодно пред две сезони против Астон Вила и исто лактот го зезна, ги паузираше памтам двете со Милан во ЛШ (три недели) и после уште месец дена играше со лонгета.
Смее да се игра со лонгета мислам во Ла Лига :)

^
Али еве што вика друг човек:
Пујол е јак ќе се поправи за 2 недели ако не и порано-@ElNinho *Puyol's doctor and partner in hard times*

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom