Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас не можам да разберам од кај им доаѓа потребата на играчите на Барса да глумат пенал при резултат од 2-0...

Не ми текнува, заработи жолт картон...
Сега ми текна. Тогаш Педро се уди во еден од играчите на Бенфика и падна. Значи удри, не падна сам од себе. Сега глуп испадна што дизаше раце и бараше пенал во таква ситуација.
Иначе резултатот во тој момент беше 0:1, прво полувреме беше, колку да разјасниме :)

Сега ми текна. Тогаш Педро се уди во еден од играчите на Бенфика и падна. Значи удри, не падна сам од себе. Сега глуп испадна што дизаше раце и бараше пенал во таква ситуација.
Иначе резултатот во тој момент беше 0:1, прво полувреме беше, колку да разјасниме :)
Значи два пати глумеле пенал, бидејќи јас само второто полувреме го гледав :)

edit: Гледам нема жолт во второ за Барса... Ај ќе побарам хајлајтс...

Фудбалерите на Јувентус очекуваа победа против Шахтар, но на крајот можат да бидат и задоволни со освоениот бод, со оглед на шансите кои ги пропушти противникот во завршницата.

Сепак, резултатот 1:1 влегува во историјата на европските купови како дел од најдолгата серија на нерешени резултати на една екипа.

Јувентус нанижа осум натпревари по ред на кои ремизирал, а серијата ја започна во сезоната 2010/11 во која одигра нерешено на шесте натпревари од групната фаза на Лига Европа и не избори пласман во осминафиналето.

Рекордери мајке ми!:icon_lol:

Мои типови за денеска.

Зенит - Милан 2
Ајакс - Реал 2
Андарлехт - Малага 2
Арсенал - Олимпијакос 1
Динамо.к - Динамо. З Х
Манчестер.С - Б. Дортмунд :confused:
Порто - ПСЖ 2
Шалке - Монпеље 1

Киев - Загреб Х? Па обратно да беа, ни на сон немаше да ја ставам Х, а не па вака.

Зенит - Милан 0-2 ... 15мин :eek: Конечно се разбудија, редно беше :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom