Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Told u so, honey :)

Родвел досега 6-7 грешки направи за Сити кои резултираа со гол во ПЛ, не ја гледав текмава ама според коментариве пак грешел.
Тој ја направи грешката по која падна голот :pos:

Навивачите на Дортмунд :cuc:
Ако има некое видео од навивањето, ве молам да ми го дајте.

Заслужена казна за промашувањата на Дортмунд, посебно тие на Левандовски недозволиво е да се гаѓа голманот од 5 метра и промаши празен гол од 7.

Уште еднаш алал да им е на дортмунд,реално ѓи надиграа сити,на сите делови на теренот,Само немаа среќа,али поубаво да се изразим харт:cuc::cuc::cuc:,каков голман,ова што го бранеше денеска не е нормално:eek:.

Мака ми е што покрај покажаната игра Дортмунд не зеде три бода, тефтерчина ги напраја од Сити. Но објективно кажано, бодот повеќе му користи на Дортмунд него на Сити, пошто и тие ќе мора да играат во Дортмунд. Браво за тимот, секоја чест за борбата и тактиката на Клоп. Влето пола тим ќе ни го бара Сите :icon_mrgr:

Жално за Борусија, супер си играа(т) дечките, секој тим треба да се угледа на нив. Од вакви натпревари се собира искуство. Ги посерија Сити на нивни терен али ипак, пенал си беше сега да не се лажеме..ова испадна како на ПЕС :pos: проработи скриптата за Сити..

if (result=unwanted&matchtime="80+") then:
{ awayplayer=handball();
penalscored=yes();
BalloteliTrolling=true;
}

:pos:

A и јас ја чекав 1Х така да ок ми е:D

Не заслужи Сити бод ама и Борусија трабаше да дадат уште еден гол на толку шанси ај ќе им вратат во Германија двојно. :)

Шалке ми скина 270 евра :place::place::place::place::place:
Можно ли е да се такви идиоти со играч више у 91ва да примат

Џо факинг Харт,, со ваква игра Борусија до крај можат да идат.. секоја чест.Празник за очи.

Бебетели ако не направи некој екцес,кој друг :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom