Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку само среќа имаа Барса и Реал не е можно :D
Среќа...
Michel_Platini__77220b.jpg

:icon_lol:

uste koga otpadna mancester od real rekov deka real mi mirisa deka ke ja osvoi ls,i se uste stojam na toj stav.Odamna nemaat namirisano kako e da osvois ls,ovaa godina definitivno zimaat :)

Како се вкрстуваат после во полуфинале ?
Ќе има ждреб на 12ти Април.

Со други зборови во 1/2 финале ќе играат:

Јуве/Баерн ; Дормунд/Малага-Реал
Јуве/Баерн ; Дормунд/Малага-Барса

Само Арсенал неможе да има олкава среќа на влечењето....
:pos:
Тим што 100 години по ред добива боза екипи во група немал среќа. Тоа што се неспособни да завршат на 1. место е друга приказна.

После ова повторно има ждрепка.

Една од низата глупости на Уефа. Промената е направена од оваа сезона, само колку да се смени нешто и да имаат поголема контрола врз тоа кој до каде ќе изгура.

Нешто многу фановите на Ѓубрентус се самоуверени, ама после немој да плачат како пи*иња

После ова повторно има ждрепка.

Една од низата глупости на Уефа. Промената е направена од оваа сезона, само колку да се смени нешто и да имаат поголема контрола врз тоа кој до каде ќе изгура.
А кој филинг беше да гледаш 1/4 финале и си планираш како на таа и таа дата ќе гледаш дуели Баерн-Реал и Барса-Челзи.
А сега не е истиот филинг пошто може да гледаш дуели како Реал-Малага..

Нешто многу фановите на Ѓубрентус се самоуверени, ама после немој да плачат како пи*иња
Со ова што го напиша има ли поголемо ѓубре од тебе?

Навивач на Баерн збори за самоувереност :ROFLMAO:

Сеа ви е јасно зашто Ибра доби 2 меча суспензија.. уефалона! :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Задоволен. Сакам јак фудбал да гледам, а тоа сигурно ќе го приредат Баерн и Јуве. (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom