Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На Барса и пројде ерата, а од сега веќе Баерн е слаб....:eek:
Јака фудбалска експертиза држи форумов, мора да се признае.

Меси е добар,ама некако не ми е....Неможе да пркне некако....Незнам ја така мислам...

Требаше да подаде тогаш,место да шутира...Ја да бев...

:pos:

Јака фудбалска експертиза држи форумов, мора да се признае.
Добар дел од мислењата се навивачки, или зајадливи кон други фан клубови. Сигурен сум дека добар дел од луѓето добро знаат кој колку може, ама да се пецка...

Kako сакате вртете, ке гледаме сигурно уште еден епски дуел меѓу гиганти во Четврт Финале ...

Ја би епско финале да гледаме али буквално....

Не таа мизеријата лани што беше...Поглупо финале амин!(објективно,без разлика што играше Баерн у него)

Добар дел од мислењата се навивачки, или зајадливи кон други фан клубови. Сигурен сум дека добар дел од луѓето добро знаат кој колку може, ама да се пецка...
Што знам дали знаат, тешко некој да следи сите лиги исто. Бундесот не верувам дека многу форумџии го следат како пример Англиско покрај „нивното“. Затоа претежно проценките се должат на утакмиците во ЛШ кој ги имаат видено.

Па немаме играно уште со нив. Муабетот ми беше Јувентус уште се недокажани на она, фудбал на најнај високо ниво, а тука си земаат право да кажат Баерн не се тоа што мислат навивачите.

Ланскиот Баерн изгуби од Базел па стигна до финале, фудбал е. Четврт финалињата секогаш моќно ги играме, нека дојде кој сака.
Па и Јуве нема уште играно со нив :D

има 5 добри екипи меѓу кои ке има добар фудбал, која и со која да вкрсти...

Реал, Барса, Минхен, Јуве и Дортмунд...

Kako сакате вртете, ке гледаме сигурно уште еден епски дуел меѓу гиганти во Четврт Финале ...
Освен ако не наместат :D

Не таа мизеријата лани што беше...Поглупо финале амин!(објективно,без разлика што играше Баерн у него)
Се сложувам и јас. До 79 мин финалето беше тиња али после тоа си беше достојно за едно финале (ако може така да се рече).

Па немаме играно уште со нив. Муабетот ми беше Јувентус уште се недокажани на она, фудбал на најнај високо ниво, а тука си земаат право да кажат Баерн не се тоа што мислат навивачите.

Ланскиот Баерн изгуби од Базел па стигна до финале, фудбал е. Четврт финалињата секогаш моќно ги играме, нека дојде кој сака.
А кажи ми како тоа мислење на некој дека Баерн не е толку јак,автоматски значи дека Јуве е Нај јак ? Мислам дај не заебавај и ти.

Овие па на Јуве фановиве,ги немале со векови,се силат само а една утакмица немаат задњи 3 години изиграно со врвна екипа ко Реал Барса Јунајтед....И дадоа оцена денес,Баерн не бил толку добар:pos::pos:
Не заебавај и ти. Едно е конкуренти за ЛШ да ти се Милан и Интер а друго е да ти се Леверкузен и Шалке. И Баерн да е во лига со првиве две, нема секогаш да е учесник во ЛШ.

Освен ако не наместат :D

Се сложувам и јас. До 79 мин финалето беше тиња али после тоа си беше достојно за едно финале (ако може така да се рече).

Нема теорија за такво нешто, 5 екипи, 4 двојки :)

Секое финале си има своја убавина. Епско финале би било без одбрана, кога би фучеле голови на сите страни. Не можеш да очекуваш ти во најбитната утакмица, да се игра ванземјански фудбал. Се се сведува на тактика, стратегија изработена претходно, калкулации. Влогот е голем. Времињата сега, оние фудбалските се поинакви.
Порано паѓале и во финалиња многу голови, се играло отворено, сега не е така. Ете види пример, дури и на Африкански куп годинава, се тактизираше, имаше малку голови и тако даље. А претходните години на истиот куп, паѓаа голови како круши, не се знаеше кој јаде кој пие.

А кажи ми како тоа мислење на некој дека Баерн не е толку јак,автоматски значи дека Јуве е Нај јак ? Мислам дај не заебавај и ти.
Де бе па ти ама се правдаш хахахаха
За ПЛ има и полоши караници од овие, па никој не излегол вака да се правда... :D

Ке видиме утре кој со кој ке се падне... односно како ке решат местачиве...

Порано паѓале и во финалиња многу голови, се играло отворено, сега не е така. Ете види пример, дури и на Африкански куп годинава, се тактизираше, имаше малку голови и тако даље. А претходните години на истиот куп, паѓаа голови како круши, не се знаеше кој јаде кој пие.
Затоа ги отворив кладилниците со фаќење X ови и 0-2 гола на Афрички нации:)

Не заебавај и ти. Едно е конкуренти за ЛШ да ти се Милан и Интер а друго е да ти се Леверкузен и Шалке. И Баерн да е во лига со првиве две, нема секогаш да е учесник во ЛШ.
Мислиш Интер дрвата повеќе заслужија годинава да играат ЛШ од Шалке? Ај прочитај пак што напиша.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom