Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Џабе се објаснуваш,утре Реал ако испаднат Мурињо ќе го напраат тапа тренер.....До пред некоја недела Меси беше просечен играч што го нема на големи утакмици...

Никој фала не ни кажа лани што изигравме перфектно до финалето а после у финале изгубивме...Такада свиркај си...
--- надополнето: 13 март 2013 во 23:50 ---

Пред некој страна провери еден имаше напишано,парафразирам,Баерн не се уопште толку јака екипа....

А по што знаеме за Јуве ондак дека се толку јака колку што ја претставуваат некои овде?
Џабе се објаснуваш,утре Реал ако испаднат Мурињо ќе го напраат тапа тренер.....До пред некоја недела Меси беше просечен играч што го нема на големи утакмици...

Никој фала не ни кажа лани што изигравме перфектно до финалето а после у финале изгубивме...Такада свиркај си...
--- надополнето: 13 март 2013 во 23:50 ---

Пред некој страна провери еден имаше напишано,парафразирам,Баерн не се уопште толку јака екипа....

А по што знаеме за Јуве ондак дека се толку јака колку што ја претставуваат некои овде?
Тоа е мислење на некој член кое си нема никаква врска за кој тим навива. Тој мисли дека Баерн не е толку јак тим, па може да биде навивач на било кој тим си нема веза оти е за Јуве. Чиста случајност. Сигурно и навивачи на некој друг тим мислат нешто слично...

Кое е тоа свето тројство?

А и башка ги победија актуелните европски шампиони 3-0 така да тоа им е доволна причина да се сметаат себеси за фаворити.

баерн дортмунд и шалке излеа е светото тројство

Дали сте слепи не читате или онака шаблонски коментирате не ми е јасно но јас досега ниту еден навивач на Јувентус тука не видов да се дига у облаци и да претерува со коментари...Не ми е јасно зошто многу пати досега прочитав дека навивачите на јувентус што се дигаат у облаци да ги спуштиме....

Кое е тоа свето тројство?

А и башка ги победија актуелните европски шампиони 3-0 така да тоа им е доволна причина да се сметаат себеси за фаворити.
Фаворити годинава нема баш, секој од тимовите имаше пад у играта, и Реал и Барса и Јуве, еве Баерн сеа имаат слаб период.

Инаку светото тројство е најиздигнуваните екипи, сите штоо се целат да ги достигнат, тоа се Реал, Барса и Јунајтед.

Си имаше мани денеска и Арсенал, ама генерално солидно изигра, особено одбрана.

Како идеше цел натпревар, можеби реален резултат ќе беше 1-3, па да има продужетци, ама не е дораснат Арсенал очигледно сеуште.

Честитки за навивачиве на Баерн и со среќа понатаму. Се надевам нема да се паднат со BVB, сакам да се сретнат понатаму.

Лол еден напишал така.....криви го цел фан клуб :гик:

Нема везе,тој ми падна у очи ама и други иам приметено така,али нема смисла сеа да се докажуваме за глупости...

Се глеаме натаму у ЛШ се надевам.

Фаворити годинава нема баш, секој од тимовите имаше пад у играта, и Реал и Барса и Јуве, еве Баерн сеа имаат слаб период.

Инаку светото тројство е најиздигнуваните екипи, сите штоо се целат да ги достигнат, тоа се Реал, Барса и Јунајтед.
И вие го немате тепано светото тројство сезонава :D

Тоа е мислење на некој член кое си нема никаква врска за кој тим навива. Тој мисли дека Баерн не е толку јак тим, па може да биде навивач на било кој тим си нема веза оти е за Јуве. Чиста случајност. Сигурно и навивачи на некој друг тим мислат нешто слично...

ОК моја грешка ондак,ептен ти е на место мислењево!

И вие го немате тепано светото тројство сезонава :D
Па немаме играно уште со нив. Муабетот ми беше Јувентус уште се недокажани на она, фудбал на најнај високо ниво, а тука си земаат право да кажат Баерн не се тоа што мислат навивачите.

Ланскиот Баерн изгуби од Базел па стигна до финале, фудбал е. Четврт финалињата секогаш моќно ги играме, нека дојде кој сака.

Kako сакате вртете, ке гледаме сигурно уште еден епски дуел меѓу гиганти во Четврт Финале ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom