Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за Јуве, ме изненадија ама одлично играат. Можеа и повеќе да водат иако и Челзи имаше 2-3 добри шанси. Супер меч, се надевам второто ќе биде исто (y)

Каков гол дале Шахтар?

Фаул, повреден играч, овој Вилиан ја поткопува накај голманот од Норсјланд демек да им ја врати топката (фер плеј), Луиз Адриано ја зема и дава гол. :pos:

Туку им ги рикнаа сите стримови на русиве... :(

Срамота голот што го даде шахтјор,а за играта на јуве немам коментар,доминираат:cuc::cuc:.

Vide nekoj kakov gol dadoa Shakhtar za 1-1:tapp: Se nadevam na pobeda na Nordsejland(zalam za tia sto gi imaat na sportska):D
Голот не беше фер ама ипак Shakhtar се подобра екипа и повеќе шансии имаа баш пред да примат гол Shakhtar промаши празен гол у торес стил.

Сеа второ ќе им дадат екстра и за тој.

Е со ова црвените преку такво веќе :mad:

Браво за Јувентус одлично играат...инаку какво играчиште е овај Хазард:cuc:..секоја чест ,само уште да го научат со шутот малце ќе биди Кристиано Роналдо втор дел

Честитки за играта на Јуве овде до фановите, беа подобри на теренот во прво полувреме. Челзи влезе премногу пичкарски да не речам во мечов, без класичен шпиц со Азпи на крило, и заслужено го јаде бубрегот, се надевам на полувреме измена, и да влезе Мојсие животното и да почнат малце офанзивно, може да се вратат во игра, Јувентус не се толку јаки во одбрана, видовме во неколкуте шанси и контри на Челзи.
Како и да е, добар меч, нека биде исто и во второ полувреме па се читаме.(y)

Заборавив да пишам и за двата голмана, имаме прилика да гледаме на дело едни од најголемите во својата професија голмани, Чех и Буфон, и двајцата фантастични реакции имаа, секоја чест, многу ми е мерак ко ќе гледам вакви одбрани.

Слична ситуација имаше во холандско мислам пред неколку години, даде едниот тим гол обидувајќи се да ја врати. После испаднаа фер, бидејќи дадоа гол кој не беше Fair Play и ги пуштија овие гол да им дадат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom