Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
A zosto zborot KÖPEK ( kuce na turski) ne go izgovaraat makedoncite ЌЕПЕК tuku go izgovaraat ЌОПЕК ??????
Site pamenti stanavte,pa i ovoj Peja989 pak:facepalm:
Абе сега збориме за германски не за турски. И во овој случај, бидејќи ние ја немаме буквата Ö во азбуката, реално е да се изговори Е а не О.

Челзи победи зашто Ди Матео е најдобар тренер во 2012 , не затоа што дадоа куртонски гол после судиското надополнување. :pos:

Челзи победи зашто Ди Матео е најдобар тренер во 2012 , не затоа што дадоа куртонски гол после судиското надополнување. :pos:
Све е тоа според неговиот план :D
Maтематички израчуна дека ке имаат најдобра шанса тој момент ништо не остава Ди Матео на случајноста he is the best :D

:pos:

Без куртон им го ставија на Шахтјор во последна минута. :pos: Им ја набутаа до максимум... топката во мрежата да не се разбереме погрешно. ;) Гледано од аспект на фудбал не заслужи Челзи да победи според играта, но гледано од аспект на кладилници, Челзи победи и донесе добивка на многу што го играа 1, а јас 3+ си го фатив уште прво полувреме. :)

Баерн го прегази Лил како што германски тенк прегазува една разнежнета француска дама, Галатасарај му одржа лекција на Клуж, Селтик ја нокаутираше Барса ака Фарса, Бенфика им го спопика на Спартак, Јувентус иако стара дама сепак го победи младиот Нордсјеланд, Валенсија го разби БАТЕ ебате, и Ман Утд ја здрви Брага, пошто не е Малага па да му зима 4 од 6 бода на Милан.

ЛШ поезија. :pos::LOL:

celtic_barcelona2.jpg

:pos:

Баерн го прегази Лил како што германски тенк прегазува една разнежнета француска дама.
ЛШ поезија. :pos::LOL:

Јас најмногу си се смеам на овој дел, кај ми текна ваква компарација. :pos: Комично е кога ќе ги замислиш споменатите предмети.

Баерн ---->
panzer_iv.jpg

Лил ---->
AAAADFdUA4cAAAAAAGMJcg.jpg

Голот го даде играч кој што влезе како замена.Значи РДМ открил кој е вистинскиот играч што може да направи промена на теренот :D

Тоа црното што и даде гол на Барса му е брат на Марига од Интер :ROFLMAO:

-Group B (Arsenal, Schalke, Olympiacos and Montpellier) is the only group with no goals scored by a Brazilian.
-Roberto Soldado joined Valencia in 2010, in that time; 23 Champions League appearances, 16 goals.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom