Лига на шампиони 2011/12

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за Металург,одличен меч конечно добра партија на гостински терен..незнам како само загубија од Констанца не ми се веруваше па и во Петербург само нерешено со тие ќе се бореа за прво место.Станич звер ги скина од бранеќе докажа дека е класа голман и ако можат да го задржат ќе мораат.Димовски изигра одличен меч гледам дека е во тимот на колото како пикер во ЛШ секоја чест какви голови одлично се заградуваше.Маркович играво форма заедно со Козлина сега кога го нема Мојсо а Миркуловски е суспендиран одлично они ја превземаа работата..со Хамбург тука ќе биде интересно..Хамбург има доста повредени играчи и очекувам тесен меч со публика и победа или нерешено на Металург.

Димовски во тимот на колото според ЕХФ.

Еве уште еден доказ дека кога се има спортски успех многу е мала салата борис трајковски да ги прими сите кои сакаат да дојдат.

mkyko1.jpg

За Скопје и Македонија беше потребна сала од 12.000 веќе неколкупати е зборено ако може една Љубљана да има исто толку голема сала зошто не и Скопје... За други градови и да не зборувам. Борис Трајковски се изгради за следни 6 години, веќе е натрупан со разно разни програми и немаат место за работа да мислеа унапред за следни 20 години беше потребна вистинска арена а не полу сала.

Imam 3 karti za vo nedela, kartite se vo prvite redovi, cenata e 200 denari, zainteresiranite neka me kontaktiraat preku PP

Imam 3 karti za vo nedela, kartite se vo prvite redovi, cenata e 200 denari, zainteresiranite neka me kontaktiraat preku PP
Добар бизнис си отворил гледам, ако ако, се гледа дека доста влијаела кампањата на владата за отварање бизнис.

Constanta vodese so 5 razlika na poluvreme so Cimos Koper na kraj izgubi so 4 razlika:eek:

Znaci utre ostanuva samo bod ili pobeda so Hamburg.

Дувњак кретен! да и го истурам на мајка му у пичка!

Одлично прво полувреме! 14-12 и не е така лошо против Хамбург :)

Сител 3 катастрофа, асален пренос неможат да обезбедат упм нека одат

Добро бе што кур со преносот !?!

2 разлика не е лошо,мора да се продолжи вака цврсто.

Цццц даваат пренос од Макдонија, и неможат асално да го изведат.
Абе да ти ебам телевизиите да ти ебам. Крадат пренос од Германија на крај :facepalm:

Иначе Металург изигра одличен прв дел. Каков играч е Марковиќ секоја чест...
Татко ми вика дека бил и од Кире подобар :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom