Лига на шампиони 2011/12

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Браво за Металург,одличен меч конечно добра партија на гостински терен..незнам како само загубија од Констанца не ми се веруваше па и во Петербург само нерешено со тие ќе се бореа за прво место.Станич звер ги скина од бранеќе докажа дека е класа голман и ако можат да го задржат ќе мораат.Димовски изигра одличен меч гледам дека е во тимот на колото како пикер во ЛШ секоја чест какви голови одлично се заградуваше.Маркович играво форма заедно со Козлина сега кога го нема Мојсо а Миркуловски е суспендиран одлично они ја превземаа работата..со Хамбург тука ќе биде интересно..Хамбург има доста повредени играчи и очекувам тесен меч со публика и победа или нерешено на Металург.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.596
Поени од реакции
14.417
Димовски во тимот на колото според ЕХФ.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Еве уште еден доказ дека кога се има спортски успех многу е мала салата борис трајковски да ги прими сите кои сакаат да дојдат.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
За Скопје и Македонија беше потребна сала од 12.000 веќе неколкупати е зборено ако може една Љубљана да има исто толку голема сала зошто не и Скопје... За други градови и да не зборувам. Борис Трајковски се изгради за следни 6 години, веќе е натрупан со разно разни програми и немаат место за работа да мислеа унапред за следни 20 години беше потребна вистинска арена а не полу сала.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
9
Поени од реакции
0
Imam 3 karti za vo nedela, kartite se vo prvite redovi, cenata e 200 denari, zainteresiranite neka me kontaktiraat preku PP

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Imam 3 karti za vo nedela, kartite se vo prvite redovi, cenata e 200 denari, zainteresiranite neka me kontaktiraat preku PP
Добар бизнис си отворил гледам, ако ако, се гледа дека доста влијаела кампањата на владата за отварање бизнис.

R

Rigel Kent

Гостин
Constanta vodese so 5 razlika na poluvreme so Cimos Koper na kraj izgubi so 4 razlika:eek:

Znaci utre ostanuva samo bod ili pobeda so Hamburg.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Дувњак кретен! да и го истурам на мајка му у пичка!

Одлично прво полувреме! 14-12 и не е така лошо против Хамбург :)

Сител 3 катастрофа, асален пренос неможат да обезбедат упм нека одат

P

PewDiePie

Гостин
Добро бе што кур со преносот !?!

2 разлика не е лошо,мора да се продолжи вака цврсто.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.826
Цццц даваат пренос од Макдонија, и неможат асално да го изведат.
Абе да ти ебам телевизиите да ти ебам. Крадат пренос од Германија на крај :facepalm:

Иначе Металург изигра одличен прв дел. Каков играч е Марковиќ секоја чест...
Татко ми вика дека бил и од Кире подобар :icon_mrgr:

P

PewDiePie

Гостин
Види ги бе стока бе еден пренос асален не можат да обават !

:facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom