Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Пенал може имаше, али црвен бе .... :tv:
Ко прво Пујол не идеше на старт, по некој чуден сплет на околности ногата на Фабрегас беше помеѓу двете на Пујол ( знам, ко геј порка звучи ова ) и овој тоа одлично го искористи бидејќи тоа и беше максимумот од таа стиуација, изнудување на пенал.
И коментаторот го пофали Фабре за начинот на кој го изнуди пеналот, али црвениот беше престрого досуден од проста причина што Пујол не ни имаше некаков старт, како што реков, се беше еден чуден сплет на околности.

Да биде поинтересно овие пола тим нема да им игра Фабрегас,Аршавин не се знае вака баремдо некаде :)

Арсенал да тепа на Кампот, или да извади нерешено со 3 дадени гола ?!?! хмммм...... практично невозможно.

Не знаев дека судии секогаш за Барселона биле :) Да не ги претплатиле?:icon_lol:
А за да ти кажам дали имало пенал или не на чиста совест ќе морам да видам снимка уште еднаш, пошто по природа нервозна сум кога гледам спорт па летнав негде 30 метри од кауч кога свирна судија :icon_lol:
Видов ама не доволно за да кажам. А не сум од тие пристрасните :)

Не секогаш,си знаеш ти кога точно биле..:pipi:

Немаш право да речеш дека немало пенал,кога имаше.
Е сега бојата на картонот можеби беше погрешна,ама сето тоа е до судијата,

Има секакви.
Бусака,Хауард Веб,Овребо.
Со една мала разлика,што третиов не може вечно да му суди на Барселона....:tv:

Пенал имаше но дискутабилен е црвениот али можда Пујол имал и некој приговор па тоа било капак на се.
А да ги дадат сите мечеви у еден ден и канал 5 тогаш да праи комбиниран по 1,5 мин од секој меч најубаво:tapp:

Па нормално дека би имал приговор, зар треба да му остава простор за шутирање и да не му се меша "у штипки"? :)
Значи, пенал секако мораше да се суди, судијата не можеше да види каде е топката, што ТОЧНО се случило. Пујол на некој начин го собори на земја, нема дилема, судијата мора да суди пенал.

Само реков, за тоа дека му спречи ШАНСА, не би рекол, топката веќе беше утната (како што јас видов од риплејот, значи можда грешам), максимум можеше само пенал да се извади од таа ситуација после...

Арсенал да тепа на Кампот, или да извади нерешено со 3 дадени гола ?!?! хмммм...... практично немозможно.
Како што денеска беше невозможно од 2:0 да направат 2:2 :)
На Ноу Камп или ќе тепаат или ќе го јадат опасно затоа што ќе играат со поофанзивна формација со Волкот во прв тим ,претпоставувам ...како и да е ќе биде уште една добра утакмица

Пујол го турна Фабрегас и не му дозволи да шутне.
Пенал ситуација беше,немаше теоретски шанси овој да промаши.
Можда не беше за црвен,ама пенал дефинитивно беше.
Жолт картон и пенал,ќе беше најреално,ама тоа е тоа.
демек ако не беше сопнат немаше да промаши,ами ти ако се водиш по твојата логика најреално ќе беше Арсенал да изгуби 0-5
Изгубени беа на терен играчите од арсенал,го знаеше то и судијата па мораше да го исклучи и Пујол за нормално арсенал да не прими уште еден гол:D:D..

Се е возможно на кампот :) ...барселона 1-2 ливерпул пред 3 сезони и еве годинава рубин казан пожаа дека се е возможно:smir: Иначе не сум најголем оптимист на арсенал и се зависи како венгер ке се справи со средниот ред на барса наредниот меч пошто џабе нема да играат пујол и пике ако топкава неможе да стигне пред голот на валдез

Не секогаш,си знаеш ти кога точно биле..:pipi:

Немаш право да речеш дека немало пенал,кога имаше.
Е сега бојата на картонот можеби беше погрешна,ама сето тоа е до судијата,

Има секакви.
Бусака,Хауард Веб,Овребо.
Со една мала разлика,што третиов не може вечно да му суди на Барселона....:tv:

Виде ти негде дека јас реков дека немало пенал или црвен картон?
Мислам дека доволно бев јасна во претходниот пост. Ако не препрочитај го :)
А ми делуваш и доста контрашки во муабетов :)

Се е возможно на кампот :) ...барселона 1-2 ливерпул пред 3 сезони и еве годинава рубин казан пожаа дека се е возможно:smir: Иначе не сум најголем оптимист на арсенал и се зависи како венгер ке се справи со средниот ред на барса наредниот меч пошто џабе нема да играат пујол и пике ако топкава неможе да стигне пред голот на валдез

Венгер може да постави игра ама да не го следи пак малерот..Многу играчи нема да играат плус централните на Барса тука се гледа шансата зш може да играат Милито-Маркез а Волкот е многу брз а овие малу по тромави се :P.

Виде ти негде дека јас реков дека немало пенал или црвен картон?
Мислам дека доволно бев јасна во претходниот пост. Ако не препрочитај го :)
А ми делуваш и доста контрашки во муабетов :)

Само без нервози лекот е отров!!

А за пеналот и црвениот знам дека боли...кога јас овдека ломотев дека е престрого да се досуди црвен и пенал од к*р ме мававте сега се сврте топката и истите одма како мене мислат.јебига престрого беше но црвениот на леман беше престрог али да не се навраќам на минатото (знает добро за кој црвен)

Цц на спорт 2 :) реално 1 полувреме ништо све оффтаргет беа шутовите а до негде и 2 Пандев имаше добра шанса кога ја извадија од гол линија ето и уште 2-3 ама шанси не земи од 150 м зачија и ако влези нека влези.:smir:

Другпат гледај па пиши... Второ не си го гледал очигледно е.

демек ако не беше сопнат немаше да промаши,ами ти ако се водиш по твојата логика најреално ќе беше Арсенал да изгуби 0-5
Изгубени беа на терен играчите од арсенал,го знаеше то и судијата па мораше да го исклучи и Пујол за нормално арсенал да не прими уште еден гол:D:D..

Малу суделе за вас па ќе се жалите сеа да отовориме некоја тема специјална за тоа доби црвен и готово нема што тука Пике и Пујол нема да играат наредна.:)

Како што денеска беше невозможно од 2:0 да направат 2:2 :)
На Ноу Камп или ќе тепаат или ќе го јадат опасно затоа што ќе играат со поофанзивна формација со Волкот во прв тим ,претпоставувам ...како и да е ќе биде уште една добра утакмица

Брат, секој нормален фан, би бил максимално изнервиран со резултат 2-2 дома, али јебига, се попаливте дека стигнавте водство од 2-0, и апетитите ви се појачаа... Кај Барса ке фалат првите двајца дефанзивци, што и не е некој проблем бидејки има кој да ги замени. Вашиот капитен НЕМА кој да го замени :toe: Волчко нема да го има Максвел другата недела покрај него, туку Абидал...така да не ме загрижува он воопшто.
За Аршавин има некои информации ?

А за пеналот и црвениот знам дека боли...кога јас овдека ломотев дека е престрого да се досуди црвен и пенал од к*р ме мававте сега се сврте топката и истите одма како мене мислат.јебига престрого беше но црвениот на леман беше престрог али да не се навраќам на минатото (знает добро за кој црвен)
хаха браво одличен пример и споредба за да бидат јасни работите ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom