Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2::pos2:

Зошо бе овакви работи читам, зошо :toe::toe:
Пошо некој пред тебе ги напишал. Некој мора да пише некој мора да чите.
Оние како тебе што немаат сопствено мислење, ќе ги читаат постовите на оние кои го имаат. Продолжи да ме читаш :smir:
Поздрав

1. Арсенал
2. Баерн Минхен
3. Манчестер Јунајтед
4. Лион
5. Интер
6. ЦСКА
и најверојатно Барселона и Бордо.

Јас шампион гледам во Манчестер Јунајтед или Барселона, другите имат ептен мали шанси покрај овие 2 екипи.
Може и Интер да се замеша.
Ич не им е сигурно на Бордо и Барса,Барса пак мислам дека мора да тепа утре а и појака мислам дека ќе пројде,за Бордо е ебана работа пошто играат затворен фудбал исто како циганиве,имаат квалитетен тим и они ништо не се знае,јас баш мислам дека ќе направат некое изненадување циганијакос...
Фаворити ми се Барселона(нормално ако пројде утре :)) и Интер,од втор план може да се убацат Манчестер и Лион ,јас така ја гледам работава :)

Пошо некој пред тебе ги напишал. Некој мора да пише некој мора да чите.
Оние како тебе што немаат сопствено мислење, ќе ги читаат постовите на оние кои го имаат. Продолжи да ме читаш :smir:
Поздрав

Што да читам бе брат, глупости пишуваш, ти прочитај се, па после збори...без тие тимови ЛШ не е тоа, абе иди бегај, ај другата година ќе им пуштат за да поминат во 1/4 финале и да биди она вистинското од ЛШ:helou:

Денес сите играат фудбал, а не само Реал М и пензионерите Милан, а и Челзи:wink:

Ова го пишав во Интер фанклуб,ама ај да го пренесам и овде.
Да се разбереме.Ниту лижам гз,ниту изигравам нешто.
Само сум реален и искрен!

Се смири тензијата?Се смири!

Пред се,сакам да ви ја честитам победата на Стемфорд Бриџ,и влегувањето во 1/4 финале.
Сосема заслужено,па дури и повеќе од тоа.
Интер одигра со срце,покажа дека го сака тоа ебано понатамошно место во ЛШ,дека сака да го елиминира Челзи.
Едноставно улогите на двата клуба беа сменети вечерва.
Изгледаше дека Интер брка резултат,а не нашиве.

Сума,сумарум најзаслужен ви е Мурињо.Човекот го уби во поим Анчелоти,и му покажа што значи ЈАК тренер,му покажа како се прави тактика против довчерашните негови,му покажа кој е кој.

Изигравте фер и коректен натпревар.Го побивте фактот дека итаљанците се најгрубата нација во фудбал,покажавте дека можете да играте фин фудбал,без создавање на непотребни ситуации.

Дури и на моменти Челзијашите излегоа тешки гомна и гниди,на моменти провоцираа,удираа,тепаа играчи од Интер,сето тоа нормално од НЕМОЌ!

Ако некој случајно изеде гомна дека не сте заслужиле понатаму,особено некој Челзиев фан,тогаш слободно дајте му го најголемиот ремет,па да не му текне да пише повеќе.

Да не заборавам и ова.
Судијата беше добар,па и повеќе од тоа.
Заслужен црвен за Дрогба!

Честитки уште еднаш,ви посакувам среќа повторно,прво во ждрепките,а после и во понатамошниот дел од натпреварувањево..
Му покажавте на Челзи,дека не е се до огромните плати кои ги земаат дебили и инвалиди,кои не заслужуваат ниту една фунта,едноставно му покажавте кој царува на сред Лондон.

Ви симнувам капа!

1. Ман Утд е најголем фаворит за титулата..... Рио и Вида се вратија, Руни is on fire, искуство за извоз, влегување во форма во вистинско време, САФ !
2. Барса ке иде против традицијата..... НО.... Реал ги нема, Челзи ги нема....патот кон Мадрид е отворен, ако избегнат некои посеризни повреди Гвардиола ке го врати тимот на старите патеки.
3. Интер.... Ако ги избегне горенаведениве тимови до финале Интер има големи шанси да триумфира со Мурињо на клупа.

Моја желба за 1/4 финале : Ферги vs. Мурињо.

Би го вметнал и Арсенал,па и до некаде Баерн..

Немојте на крај да се чудите,ако заебат овие погорниве работа.

Лион,Интер,Манчестер,Арсенал,ЦСКА,Баерн и најверојатно Бордо и Барселона, ќе биде интересно.. Манчестер и Барселона најголеми фаворити,али доста ги е последниве 5 години они владејат... сакам ЦСКА да ни се падне у 4-врт финале :wink: мада и они си ибале мамата :wink:

Јас мислам дека нема фаворити некој посебно што издвојува. Ќе биде интересно до крај.

Инаку честито за Интер и ЦСКА која пријатно изненади, ЦСКА покажа дека некои работи не се онака како што е на хартија. Утре мислам Барселона ќе треба да игра не само против тратицијата туку и против еден доста незгоден противник кој на првата средба доста добро се покажа па дури и заслужи да победи. Доколку германците излезат храбро без респект мислам дека можат да направат изненадување. За Бордо и циганине сакам Бордо да одат понатака и се во поволна предност иако со гол во гости ништо не е сигурно знаејќи дека грците во последните 10 мин имаа шанси т.е. Бордо имаше среќа што неприми гол.

Како и да е после утрешните натпревари ќе се очекува ждрепката и ќе биде интересно како ќе се паднат натпреварите.

А да не биде ко Порто-Монако пред 4-5 сезони :smir: Еве сега нешто весело да ископам... ЦСКА-Бордо :salut:(иако вакви почесто се паѓаат во 1/4 финале отколку во финале)

Инаку барем е разбиена англиската доминација. Сгеа за сега 2 англиски, една француска, една италијанска, една германска и една руска екипа. Утре веројатно Шпанците ќе го добијат својот претставник (или ај минимални шанси Германија вториот:toe:) и или Франција вториот или Гејлада првиот.

Во секој случај минимум 5 а максимум 7 земји ќе се застапени :tv: Закон вала многу повеќе барем мене ми се свиѓа. Доста веќе секоја година по 3 англиски дуели гледавме од 1/4 финале до финале...

А да не биде ко Порто-Монако пред 4-5 сезони :smir: Еве сега нешто весело да ископам... ЦСКА-Бордо :salut:(иако вакви почесто се паѓаат во 1/4 финале отколку во финале)

Инаку барем е разбиена англиската доминација. Сгеа за сега 2 англиски, една француска, една италијанска, една германска и една руска екипа. Утре веројатно Шпанците ќе го добијат својот претставник (или ај минимални шанси Германија вториот:toe:) и или Франција вториот или Гејлада првиот.

Во секој случај минимум 5 а максимум 7 земји ќе се застапени :tv: Закон вала многу повеќе барем мене ми се свиѓа. Доста веќе секоја година по 3 англиски дуели гледавме од 1/4 финале до финале...

Да да конечно малку шаренило да се види. Русите од година на година се поопасни, Германците конечно се вратија со добри резултати исто така и французите, али најголемо разочарување мислам дека се шпанците кој ако и барселона киксне ќе биде преголем удар за нив, а видовме дека се е можно.

Manchester United - Barcelona vo finale,spored mene...Ovojpat pobeda na Manchester i promoviranje na Runi vo najdobar fudbaler za 2010 godina..Osven Inter so Jose da zamesa prsti,drugive ne gi gledam kako poseriozni kandidati...

Manchester United - Barcelona vo finale,spored mene...Ovojpat pobeda na Manchester i promoviranje na Runi vo najdobar fudbaler za 2010 godina..Osven Inter so Jose da zamesa prsti,drugive ne gi gledam kako poseriozni kandidati...

Можеби моменталната состојба така изгледа но мислам дека треба да се рипне прво за да се каже ОП. Утре барса прво треба да обезбеди пласманнпа потоа ќе ја ставам во фаворити.

Никој не очекуваше пред неколку години Порто да биде шампион па плус Монако да биде во финале и Арсенал стигна во финале против барса иако никој не веруваше во тоа, така да тоа предвидување е само според моментална состојба, а како ќе биди ќе остане да видиме.:smir:

Мислам дека Интер овој пат можат да постават игра против Јунајтед, но Барса е фрката ко и увек, на оноа пистана што ја имаат од стадион тешко се игра факат.
Ја покрај Јунајтед и Барса, и Реал ги ставав во најсериозни конкуренти и тим кој би бил претежок залак оваа година па добро е за останативе што испаднаа, трипати ура за Игуаин.

Само Барса да не се падне, све друго имаме шанси да тепаме, Барса ако МОРА веќе да се падне, нека биде во финале, каде што со еден натревар ке биде решено све.

Сите екипи се понатаму тешки но најтешка според мене е Барса и сакам да ја избегнеме,според мене после Барса по квалитет идат Ман.Ј,Интер,Арсенал,Баерн.М,Бордо,Лион,Цска:toe:Би сакал Лион да ни падне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom