Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Се радувам ко мало дете :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Интереееееее <3

Bravo za Inter ovie Chelsea mizerija se i vo anglisko taka igraat na sila sakaat bez nikakva igra. Cestito za navivacite na Inter i btw odma placat kaj sudijata koj si otsviri super osven eden ofsajd vo prvo poluvreme

Браво за Интер сесоема заслужена победа,ете и тука да им честитам пласман на Интерашите и браво за ЦСКА и за неочекуваната победа :)

Честито за Интер, сосема заслужено! Челзи брука! :kesa:
Ај тој што ќе дојде после Анчелоти можда ќе биде подобар.

Ауу Интер, мислев ќе го лапат денеска... Браво за Мурињо, одлично подготвен за овој натпревар. Нека е честито на Интер, а и на ЦСКА!

Челзи тешко срање :pos2: Интер да ве помине :pos2:
Спортски позз без навреди:smir:

дРУГАР иНТЕР ГИ НАДИГРА НА СТЕМФОРД...вас па лион да ве помине:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:размисли пред да напишеш нешто не само да провоцираш...

Честички:)

Интер заслужено оди во 1/4 финалето. Сепак реално гледано Челзи беше очигледно оштетен за 2 пенала во првиот дел. Ако беше досуден барем еден мечот ќе имаше поинаков тек. Црвениот картон за Дрогба можеше да биде жолт ако се земе предвид што правеше Мота (што судијата не успеа да го види) но тоа и не направи некоја разлика бидејќи се веќе беше решено. Сепак фудбалот е таков а Интер во вториот дел имаше неколку убави шанси и прашање на време беше кога ќе постигнат гол. Мурињо му одржа фудбалска лекција на Анџелоти.

Во втората пресметка ЦСКА пријатно ме изненади. Не очекував дека се способни за победа во Шпанија, но русите одат по истиот пат како пред неколку години кога го освоија тогашниот УЕФА Куп. Тивки убици:). Додуша имаа голема помош од голманот на Севиља но тие верувам дека му се благодарни:). Од шпанските екипи останува уште Барса да го обели образот во ЛШ на некогаш најсилната лига во светот.

дРУГАР иНТЕР ГИ НАДИГРА НА СТЕМФОРД...вас па лион да ве помине:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:размисли пред да напишеш нешто не само да провоцираш...

Не провоцирам бе другар. Само за мене Интер не е тим, а ако мислиш дека е провокација ок тогаш:smir:

Ај Интер што ги поминал, ама Лион бе...

Нема да ти одговарам на тебе зошто си за греота.:wink::helou:

Мурињо е мајстор над мајсторите, али тимот...:smir:

Епа тој е пола тим тоа ми беше поентата.

п.с. јас искрено мсиоев ќе с ебрани тој со тројца напаѓачи ја префрли играта на половина ан челзи и тоа беше решавачко каде пандев, милито и снајдер супер ја задржаа топката иорганизираа напади.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom