Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Не провоцирам бе другар. Само за мене Интер не е тим, а ако мислиш дека е провокација ок тогаш:smir:

Нема да ти одговарам на тебе зошто си за греота.:wink::helou:

другар ај гледај си ја чергата твоја вредна 300 мил. која засега не игра според очекувањата.
изгубивме од шампионот на италија за разлика од вас кој изгубивте втор или третопласираниот во франција

сакам ждрепка Интер - Баерн !

чим Челзи беа комплетно исфрлени од игра овие нема ни да влезат!
ајде лесен плен се...

Sto mu fali na Inter ? Vo sto e bolje ustvari real od inter ? Vo trosenje pari bez vrska

Не провоцирам бе другар. Само за мене Интер не е тим, а ако мислиш дека е провокација ок тогаш:smir:

Нема да ти одговарам на тебе зошто си за греота.:wink::helou:

еми не те разбирам во која смисла не е тим??? фудбалски е тим еве го игра на телевизија ги гледаш!..Вештачки па вашиот тим каков е?...не мислам да ти реплицирам позз

Не бе не, играчите играле, нема везе тоа што Мурињо бил тренер на Челзи и што ги познава како дишат .... :pos:

Сред Лондон беа ставени у црно-синиот џеб, само Дрогба беше навикнат на ваква ситуација зашто 180 минути не излезе од оној на Лусио.

п.с. Ви реков уште по ждрепката, лесен залак се Челзи за Интер во споредба со другите гиганти, поздрав до сите фанови на Челзи и среќно во остатокот од сезоната. :wink:

п.п.с. Дрогба ? Ањелка ? Лампард ? Уште еднаш, Лампард ?

еми не те разбирам во која смисла не е тим??? фудбалски е тим еве го игра на телевизија ги гледаш!..Вештачки па вашиот тим каков е?...не мислам да ти реплицирам позз
Не се расправај со амеба, уживај си во победата. Ако Интер не е тим, што да се рече за неговиот тим. Ама тоа ти е, на амеба толку и сече.

сакам ждрепка Интер - Баерн !

чим Челзи беа комплетно исфрлени од игра овие нема ни да влезат!
ајде лесен плен се...
Ќе губат ко грчка Интер.....уствари по модерно! Ќе губат ко Рома.:pos2:

Ако им е на оние скапаниве од Севиља викендов само они ме дупнаа.

Гледа Господ. :baeh:

Не се расправај со амеба, уживај си во победата. Ако Интер не е тим, што да се рече за неговиот тим. Ама тоа ти е, на амеба толку и сече.
:pos2::pos2::pos2: САКАМ МИР ДА НЕ СЕ ПРОВОЦИРАМЕ :smir:

УЖИВАЈТЕ ВО ПОБЕДАТА. ПОЗЗ

Браво еј...ретко кој ги победил Челзи дома, чак ни Манчестер :(
како и да е...
Честитки до Интер и тоа смрадот Мурињо, опасен е мамицата негова...

26359_1282681065394_1181116423_2348644_8113657_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom