Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Боби[Мкд];3439796 напиша:
Pathetic si brat, po toa shto vi se desi usthte ke mi kazuvas prikaski!

Pa komedii si za vashiot najgolem rival navijas.:tv:

Ги мразам Баерн!
А,сакам англиските екипи да просперираат во ЛШ!
Сеа јасно ти е,или да ти нацртам?

Иди сеа дркај на голот од Олиќ,па за седум дена ќе ги броиме овците.

Иако неам право да зборам на оваа тема,зашто мојот тим отпадна,можам да искажам свое мислење.

Редно е и Баерн да се порадуват малку зошто да не, баш добар тим имат! :wink:
Сега и Робен кога ќе се врати на реваншот ќе го јадат и на Олд Трафорд :tv:

Уф јбт... кај ќе ги потрошиш толку пари :pos:
Посета на делови од античка Македонија, ко Сицилија, Анди, Пиринеи, Хаваи, Гренланд, Аљаска, амазонските џунгли .... :tv:

Добро можеби претерав со тоа МоМ но Демикелис одигра супер освен 2-те грешки.
Тоа е моментот Тони, 2 грешки кои можеа да го чинат Баерн многу скапо, т.е. не, со оглед на фактот дека примија гол ради него, по фаул направен безпотребно, пак, поради него, они веќе го изедоа бедот од старт, и после факторот среќа беше на нивна страна што Руни повторно не се запиша во листата на стрелци од ситуација во која обично и не утиња.

Нема везе, супер меч за око иако не очекував такво нешто по пребрзото водство на Јунајтед, Ферги а и воопшто, Јунајтед како тим во овој поглед ме разочараа бидејќи не ја искористија приликата која им се укажа, ретко кој очекуваше дека по водство во прва минута они до крај нема да дадат уште 1 гол.

Ги мразам Баерн!

Иако неам право да зборам на оваа тема,зашто мојот тим отпадна,можам да искажам свое мислење.
Neka mu go dade tefterot Gal na Ancheloti da vi ja otkrieme tajnata kako se tepa Manchester, da ve prosvletime.:pos2:

Браво , браво за Баерн , без Робен , и повеќе од пола натпревар без Гомез. Само што влезе пробив и после Ивица им кажа кај е Марица.:pos2::pos2: А да играше Гомез од 1 минута ? А да играше Робен. Манчестер беа подобри само 2 минути. Во 2 полувреме само пречка удри Видич и тоа беше. А одбраната беше катастрофа , Фердинанд и Невил , двајцата заедно еден мозок немаат. Требаше Валенсија да игра од почеток , па во комбинација со Руни може ќе направеа нешто. И не требаше да го остава Руни до крај требаше после 65 да го замени со Бербатов , а вака со помош излезе од терен.

И сега се сетив , без Швајнштајгер.

Да бе да, топ си е.

Па и јас тоа го реков де, само дека баерн не заслужи, не заслужи, но фудбал е
, јбг се дешава. По втор пат честитки за нивните фанови!

фудбал е ...и манчестер кога ги тепаа пред 10 год во финале дали заслужија...не али победија...

Во реваншот ако неигра Руни ,а ваму и 5 робени да се вратат сепак клучната улога ке ја има руни...затоа што е единствен играч кој може од ништо ,никаква шанса да направи гол...

Тони не претерувај, не е мала работа во најважниот дел од сезоната најдобриот играч да се повреди. :wink:

Добро малце сарказам :)

Но и ако не игра Руни тоа не значи дека Манчестер ќе се предаде како што велеше тој навивачот на Манчестер :)

Moжеби и да не заводеше Јунајтед се ќе беше подруго..Но тоа е...Сеа здравје повеќе среќа на реваншот,не знам баш како ќе играме у напад без Руни и дали Бербатов ќе може да направи нешто повеќе,искрено песимист сум,се ми се сруши после голот на Баерн вп 92-ра и повредата на Руни..Ај има време,прво Јунајтед мора да игра со Челзи,а Баерн со Шалке,имаат утакмици со конкурентите за титула,па не ќе можат баш да одмараат играчи..Ќе видиме што ќе биде на Олд Трафорд :toe:

Сосема заслужена победа на Баерн, само необјективен човек може да го негира ова. Цело време јас гледав притисок на Баерн, поседот на топката беше 60 на 40, штета само за нив што ВДС беше ептен расположен зошто утакмицата можеше комотно да заврши 4-1. Сепак има уште 90 минути, што ќе се дешава ќе видиме.

Со среќа и на двете екипи, али џабе кога пак во финалето ве чека Барса.:pos2::pos2:

Боби[Мкд];3439907 напиша:
NE bese i kaj nas mala rabota, em bez klasicen napagjac, bez plejmejkr, i bez daleku najdobriot igrac vo timot, ali ipak ve piknavme vo sishe.:smir:

Иако се јави неповикан..... Шишето е пукнато со голот на Руни, а на Олд Трафорд , ке биде скршено од главата на Ван Гал :smir:

...... СО или БЕЗ Руни :wink:

Ги мразам Баерн!

+1 !!!

Се испосравте еј, тепале со добра игра САМО во второ полувреме, глуп гол од слободен (можам да кажам и автогол) и гол во 92 минута, и веќе ги испративте во финале, ејјјјј! :komp:
Ако, и други така се трескаа.

Иако се јави неповикан..... Шишето е пукнато со голот на Руни, а на Олд Трафорд , ке биде скршено од главата на Ван Гал :smir:

...... СО или БЕЗ Руни :wink:
robben_ribery_abklatschen_3.jpg

:back:
koshmari od dvete strani, Altintop go skicmi na Evra, za the flying glass man, ke go preebe!

Ај честитки на фановите за Баерн за победата.

Јунајтед изигра лошо во второ полувреме, ја оставивме играта на Баерн, премногу грешки, немавме среќа со стативата на Видич и тоа е... Се гледаме наредната среда, на уште поинтересен реванш. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom