Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе, не играа Милан или Реал Мадрид. :tv:

Сепак, мислам дека не се работи за толку сериозна повреда како што изгледаше, очекувам да настапи против Челзи, барем второ полувреме - по потреба. :)
Можи и така, таму кај што Бвин „царува“.

Руни во секој случај ќе биди прикриван за в сабота, и да е спремен и да не е, до последно ќе се крие. Мангуплаците на Фергусон ми се скур....ај да не го докажам зборов. :toe:

Можи и така, таму кај што Бвин „царува“.

Руни во секој случај ќе биди прикриван за в сабота, и да е спремен и да не е, до последно ќе се крие. Мангуплаците на Фергусон ми се скур....ај да не го докажам зборов. :toe:
Bwin, treba da go preimenuvaat vo betlose!:toe:

Натпреварот беше супер секоја чест за Баерн
изиграа одлично, но и Манчестер не беа лоши па сега ќе видиме што ќе се случи кога Манчестер ќе бидат дома се надевам дека ќе е добра утакмица за гледање :)
И би сакал Манчестер да одат понатаму

Да не ја барам сликата што ја постирав. Чоече ПАРЧЕ СМЕ НАПРАВИЛЕ кутри Манчестер одвај до топка доаѓаа.

Осеќам одиме до финале

Честитки до швабите, заслужија и повеќе од 2:1.

Им недостигаа 2 работи:

- Среќа
- Да им каже некој дека немора сосе топка во гол да влезат

А Манчестер го имаа Ван дер Сар, секоја чест за човекот, што ли не одбрани.

Одлучи се сега, среќа или квалитет? :)
Заслужена победа на Баерн, нема шо да се споре. Само со таква борбена и агресивна игра може против квалитетни екипи. И двата гола да ги дадеа у 92мин. пак ќе беше заслужена, имаа га играта цела утакмица. Според мене, резултато на крајо секојпат е реален без разлика дали е автогол, у последна секунда или пак на 2мм до стативата. :) Атмосферата на стадионо ФЕНОМЕНАЛНА. Ни вратија за финалето у '99, само шо тва "финале" саа е до половина изиграано. Ги чека поклон на ОТ. :)

Боби[Мкд];3440090 напиша:
Bwin, treba da go preimenuvaat vo betlose!:toe:

Па нормално дека има луѓе што губат пари во кладионици ...неможе секој да добие. Betandmaybeyoullwin e најсоодветното име а?:helou:

Одлучи се сега, среќа или квалитет? :)
Заслужена победа на Баерн, нема шо да се споре. Само со таква борбена и агресивна игра може против квалитетни екипи. И двата гола да ги дадеа у 92мин. пак ќе беше заслужена, имаа га играта цела утакмица. Според мене, резултато на крајо секојпат е реален без разлика дали е автогол, у последна секунда или пак на 2мм до стативата. :) Атмосферата на стадионо ФЕНОМЕНАЛНА. Ни вратија за финалето у '99, само шо тва "финале" саа е до половина изиграано. Ги чека поклон на ОТ. :)

Немањето среќа на Баерн може подобро да се опише со имањето на Ван дер Сар на Манчестер :toe:

Немањето среќа на Баерн може подобро да се опише со имањето на Ван дер Сар на Манчестер :toe:

Не може да кажеме дека Баерн немал среќа...како им се тресеше гредата... :)

baern mu vrati na mancester od pred 10 godini
togas mancester postigna 2 gola vo poslednite minuti,a sega baern isto taka mu vrati no so 1 gol

Сакаш да кажеш оти ВДС на среќа бранеше и дека ретко му се случува тва? или па ептен често има среќа? :)

togas mancester postigna 2 gola vo poslednite minuti,a sega baern isto taka mu vrati no so 1 gol
Кога бе тва Манчестер постигна 2 гола у последните минути? :icon_eek: Озбилен ли си? :)

Не може да кажеме дека Баерн немал среќа...како им се тресеше гредата... :)
Тоа да, зборот ми беше дека многу подобро играа (и после се поправив) дека немањето среќа подобро може да се каже со извонредното бранење на Ван дер Сар

Со 1 разлика, значењето на тогашната и сегашната утакмица

Сакаш да кажеш оти ВДС на среќа бранеше и дека ретко му се случува тва? или па ептен често има среќа? :)

Кога бе тва Манчестер постигна 2 гола у последните минути? :icon_eek: Озбилен ли си? :)
Не кажах оти ВДС бранеше на среќа, прочити убаво пред да реплицираш.

ДЕКА ЖИВЕЕМЕ ВО ИСТОРИЈА!!!!!

Е ЗАТОА.............:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom