Лига на шампиони 2008-2009

• Креатор на темата Креатор на темата Vlatko_100
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ужасно судење. Судијава отказ одма! Го усра полуфиналето.

Како и да е честитки за Барса.

aaaaaaaaaaaaaa баш сакав да пишам дека ова е најдосадната сезона во Лига на шампионите, но го повлекувам тоа :pos2:

Тимот кој цела сезона ко подржував во ова натпреварување е во финалето :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Леле колку врискав дома во 93тата минута:tv:
Барса :je:

Ќе има одлично финале во Рим :olee::olee::olee:

Koj go pusti ovoj smesen sudija da sudi edno polufinale vo CL ?!?!?!

So nieden sut vo golot Barca odi vo finale .. Krivo mi e za Celzi , ali toa e futbalot .. mnogu glup sudija .. mnogu ..

Бев за Барселона на почетокот, ама ми се чини дека Челзи требаше да победи, покажа подобра игра, но судијата ги уништи дефинитивно.
Финалето ќе биде интересно, според мене Манчестер има убиствена екипа, но Барселона е незгоден противник,
Навивам за Манчестер Јунајтед:olee:

Не ми се верува што се случи!!!

Ама морам да признаам судијата е најголем виновник. Не знам што му беше денеска, дали толку ги жалеше Барса, ама тој излезе најголем педер.

Koпук напишав ако, а фудбалот што го игра Јунајтед, твојот расол задрид може да го сонува. Гледај фудбал и воздивнувај, а не тие посраните кралски копиљи да ги гледаш, да ти се гади!
Се восхитувам на твојата зрелост, на твоите години. Браво, сметај дека си успеал.

Добро е, нема досадна реприза од лани, се надевам Барса ќе биде порасположена од денес, да покаже исто како што покажа Шпанија на Европско, дека и фудбалот некогаш победува.

govedo.jpg
23su9gh.jpg

Cocksucker !!!

Премногу сум разочарана од судењето на арбитарот. Секоја чест на тој што го стави, ако од толку судии баш него најдоа да го постават, алал вера. Го уништи натпреварот.
Сакав Челзи да победат да гледаме реприза од лани, ама ништо, ќе мораме да играме со Барса. Честитки, како и да е :)

Штета ке беше Челзи да поминеше со таква игра. Денеска не победи Барса, победи фудбалот.

Znaci ne se samo vo italija sudiite slabi, i vo ligata na sampionite ima gomna sudii.

Ја уништи утакмицата! МОРОН!

Најинтересно беше кога Балак и Дрогба ке го тепаа.:pos2:

Паметните луге во САД тоа го решија на многу едноставен начин.. воведување на Instant Repley :) и тоа во повекетто спортови..
Во прашање се милиони ,.и премногу е да му се допушти на некој судија да има све во свои раце и понекогаш да згреши а тоа да чини премногу ... Што ли чека Уефа,Фифа??

Честитки за Барса но незаслужено, Челзи беше премногу оштетен, очајно судење за едно полуфинале на ЛШ:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom