Дивајн
блаблабла
- Член од
- 3 април 2005
- Мислења
- 15.748
- Поени од реакции
- 1.857
Мене секогаш ми треба време да се решам да раскинам, и најчесто ми е проблем сожалувањето што знам дека е многу лоша работа. Кога веќе ќе се решам, ставам точка и цел свет да се заврти обратно неможе да го врати истиот човек кај мене. Единствено ако се покаже уште полош, може да гледам на врската како голема грешка во мојот живот и од гнев да почнам да го мразам истиот:icon_mad:
раскинувањето на некоја врска ми паѓаше тешко и обично после тоа 1-2 недели бев down . Ова се случуваше без разлика дали јас ќе прекинам со некого или тој со мене.Али сеа после 5 години со еден човек не ни размислувам за тоа и глеам дека се што било пред него било ептен детска платноска љубов и неможам да кажам дека доколку и сеа ја прекинам оваа врска дека исто би реагирала. Иако не ни сакам да мислам на тоа сепак мислам дека би ми било далеку потешко денес од тогаш но нормално времето лечи се! Бидејќи верувам во тоа дека се што се случува си има своја причина -го користам тоа за да се тешам себеси коа не ми е океј така да брзо ми поминува секој лош период.Ваљда на тој начин би се извадила и од постраскинувачата депресија