не го обвинувам Бог што го земал, не сум самодеструктивна, верувам дека се се случува со причина и сигурна сум дека од ова ќе излезам посилна, само се прашувам дали проклето долго ќе трае ова што ми се случува секоја вечер и кога ќе можам да се сетам на него со намсевка и да кажам - фала ти господе што го донесе во мојот живот, макар и на кратко
Беше совршено и стварно не верувам дека може да се повтори макар и нешто слично со некој друг, но не очекувам, нити сакам, нити некогаш ќе барам, а нити ми треба некој друг
Воопшто не се затворив дома, од првиот момент сум постојано со другарки, не ме оставија ни момент сама
Не објаснив добро, не е дека се плашам да останам сама во животот, без партнер, напротив, воопшто не ми треба друг, ВООПШТО, сакав да кажам дека се плашам да останам сама со себе сега, баш сега, во моменотов, бев човек што ужива во времето сам со себе, но не повеќе
пример, вечерва се вратив дома, моите веќе си легнаа, а тоа значи - треба да останам сама со себе. Тоа е она што ме плаши, овој саат време пред да заспијам, не можам да се соберам, вечерите пред да легнам се вистински пекол, уште од самото утро се тревожам за тоа што ќе правам кога ќе дојде време за спиење и ќе ме совлдаат спомени
тоа е тој страв од самата себе, ужасно
и да, веќе почнав да му пишувам мали писменца, но многу ми е полошо што после ги читам и се давам во солзи
навистина не му посакувам нешто вакво на никого, да искусите ваква љубов - да, но да ја изгубите - никогаш