Life after Love

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Moze nema epten za 2 dena da zaboravam na se i da prodolzam ponatamu ama nema ni da se izmacuvam so meseci.Postepeno i poleka ke zaboravam i ke najdam druga devojka.

Член од
13 април 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
Mandy напиша:
Abe forata u raskinuvanjeto e shto koga vekje nekoj kje go pocne muabetot sho i da napraish nema da pomogne takada..stisni zabi i izdrzi!
E sea ako ti e teshko preispitaj se dali vredi tipot/tipkata da se zamarash ponatamu..Ako da-potrudi se da go/ja vratish,ako ne-ne misli voopshto na toa..batali i kolku i da izglea nevozmozno veruvaj vo toa shto go mislish(deka ne treba da ste zaedno)i se kje bide ok... It's all in your mind

[Напомена од FortunE: те молам во иднина не пишувај со болдирани букви, замараат очи. Фала.]
Abe dali me zaebavas ? Od koga mi raskina zenskata , svetov go prosetav , vo Amerika zaminav da rabotam , i nemozam da najdam nesto slicno kako nea :nesum:

Член од
1 април 2007
Мислења
132
Поени од реакции
3
Handsome напиша:
Koga dvajca ke se razdelat,budalite placat,sreknite naogaat druga a pametnite veke imaat rezerva.
pa gledajte si....
mozebi i vo tvojot slucaj e isto ...no koga se saka nekoj vistinski i koga ke se razdelas so nego/nea doaga do mala depresija ....AKO SE SAKA VISTINSI

taka da ke mozas da me razberas poubavo sto sakam da kazam ako se zaljubis i togas nema da mislis deka samo budalite placat a pametnite imaat rezerva

:helou:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ако било против моја волја- логично дека би ми било тешко и не би ми било сеедно, па ќе ми земе некое време да се „опоравам“ и после терам даље... Ако сум сакала да раскинам, ќе ми биде олеснување, многу нормално.:)

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Времето е најдобар лек за се.Со тек на време ги лечи и најдлабоките рани..Така да сигурно нема на почетокот да ми биде лесно и сеедно, а најголема причина кај мене е тоа што многу се врзувам за луѓе што ми значат, али шта је ту је ќе помине. Ќе искачам поише, ќе се журкам, ќе правам се за малце да се расположам и да не мислам на него колку и да не ми е дојдено до тоа во тие моменти. Life goes on...

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Show must go on.
Teraj dalje bilo sto bilo. Ne biva inaku.
:helou:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
не фрлам книги не пагам у депресија Туку ке се обидам да живеам за некое подобро утре и некоја подобра љубов нели ?!?!? животот иде понатака и понатака ..
Се случило ... било убаво...Траело долго ...Двајца се сакале....Срекни
..но и на тоа му дошол крајот.
едноставно со текот на времето ке преболиме се..Болката е минлива ствар која лесно со текот на времето поминува. Белекот што ке остане ке трае вечно понекогаш ке биде и болен..
Но таму негде веке има нова љубов нови чуства за кој повторно ке вреди да се бориме да сакаме и да бидеме среќни :helou:

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
paa potrebno e vreme i mnoguuu pari da se potrosat na setanje (i soping za zenskite) druzenje so prijateli ama pa ne e lesno navecer koga ke ostanes sam, i na radio ja pustat vasata pesna..... :coffee:

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
bi padnal vo taka narecena DEPRESIJA samo dokolku znam deka sum zgresil i sum go poveredil devojceto i ona da pati poradi toa e togas ke mi bide mn tesko i ke se custvuvam depresivno dokolku nemozam da ja vratam

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
Posle raskinuvaje nema sto da se pravi drugo osven da se prodolzi ponatamu, ima mnogu ribi vo moreto

Член од
5 мај 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
da da taka e.
ama ako si bil so nekogo poveke vreme togas nemoze da ti e seedno. ljubovta ne e na dugme pa da ja isklucis koga ke posakas.
mora da postoi period na taga depresija razocaranost .....

BrokenHeart

..not broken anymore..
Член од
30 мај 2007
Мислења
42
Поени од реакции
1
Дали ќе се помириш или не?

Sto koga licnosta sto vi bila SE vo zivotot,ste se budele i zaspivale mislejki na taa osoba,posle podolg period so vas,ednostavno ve ostavi bez zbor,bez naveduvanje na pricini i sl.Kako ke prodolzite koga se ve vraka nanazad,ne mozete da sakate nikoj kako sto ja sakate taa osoba,sakate odgovori a gi nemate...Shto ke napravite?Ke se pomirite li so sudbinata?Ke se obidete li da razgovarate so licnosta?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
Си посветував време и пари на себе , и релаксирано си одев на шопинг , фризер ...
Чисто колку да види дека не ми е тешко и не сум паднала во депресија
Со другарки на кафе...

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Никогаш не ми се десило да плачам или да паѓам во депресии поради то шо сум раскинала со дечкото без разлика колку сум го сакала и кој на кого раскинал. Можда ќе ми е малце тешко 2-3 дена колку да се навикнам на то дека не сме појќе заедно и life goes on, нема потреба од плачење и мавање од земја заради некој. :toe:

Член од
6 јуни 2006
Мислења
280
Поени од реакции
5
Не е работата дали има потреба од трескање од земја или не...Што кога после две годишна врска се пропаѓа во земја, се исчезнува? Толку многу вложив во таа врска, цела се предадов и на крај вака излезе.Како да не ми биде тешко?
Ако некој го знае лекот, нека каже!

Kajgana Shop

На врв Bottom