Kadaif
M.D.
- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 7.561
- Поени од реакции
- 9.644
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Epa toj Im e kao konceptot na funkcionirajne mda za kaj nas niso da ne te cudit, kako I da e Lidl e dobar plus za nas daj boze I drugi lanci da otvoret vo bliska idnina
А од каде овие неофицијални извори?![]()
Carrefour се враќа во Македонија? - еМагазин
Грчката компанија Retail & More AE, дел од AVE групата планира експанзија и аквизиции (преземања) на Балканот објави српскиот портал retailserbia.com. Компанијата неодамна склучила договор со Carrefour групата и ја добила франшизата за Србија, Македонија, Албанија и Косово. Лани Retail & More AE...emagazin.mk
Neoficijalno, ke prezema golemi marketi od LKA grupata niz cela Mk
Еве не знам кај ќе пазарам веќе во иднинаНемојте сега вака да ми го бунтие Марчело, неможе ред да испофаќа на нови маркети, тотално нова динамика![]()
Zamisli pa da te odnesat vo München!Еве не знам кај ќе пазарам веќе во иднина![]()
Нема да можеме од Aktion да го извадиме, па тек кога ќе слушне за Woolworth, по по по по.Zamisli pa da te odnesat vo München!
Gotov si che zbrlozhish.
Така делува на темава, Лидл во срце <3Најаки сте вие во Германија. И тука најдовте курој да мерите.
Овде народот неизживеан, паѓа во делириум за ебени маркети, вие пробисвет таму то ви е пичкин дим. Маркети имало 14 брендови. На газ да падниш.
Брееееј
Jas najmnogu se zamoruvam koga ce citam po forumov kakvi talenti shto pishuvaat.одмараат малце после тешката работа како директори во БМВ па доаѓаат да солат памет.