Lidl маркети и во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за отварање на Lidl маркети во Македонија?

• Вкупно гласачи
    289
@MARCELLO Добро бе друже кој ти е филмов со Лидл? Зошто си волку ебено опседнат со Лидл? Читал ваму, прашал ваму, знае ли некој ова, знае ли некој она? Што мислиш дека Лидл ќе ти пружи што досега го немаш? Кога и да влезам на темава, неможам да разберам што ти е, како Фабрицио Романо за Лидл си, чул нешто, БАМ, слушнал нешто БАМ.
Еве кажи ми, пробувам да те разберам, кој ти е кур со Лидлов?
temata e Lidl, mozes da ne ja sledis... so zamaras tuka ako ne te zanima Lidl? Procita kako se vika temata ili zaluta?
Автоматски споено мислење:

Novi oglasi od Lidl... https://www.vrabotuvanje.com.mk/Profil-na-Rabotodavatel/593283/

Screenshot_20240623_212145_Chrome.jpg

temata e Lidl, mozes da ne ja sledis... so zamaras tuka ako ne te zanima Lidl? Procita kako se vika temata ili zaluta?
Не ме ни чуди зошто како нација нема да постоиме, искрено не ни треба.
При толку работи средени, Лидл е битното со кое треба секојдневно да се замараме.
Секоја ви чест момци, браво.

Не ме ни чуди зошто како нација нема да постоиме, искрено не ни треба.
При толку работи средени, Лидл е битното со кое треба секојдневно да се замараме.
Секоја ви чест момци, браво.
Добро еве кажи ти за што треба да се замраме секојднево?

Треба да се замараме со скенирањето фискални сметки оти тоа е единствениот начин да се збогатиме.

Објектот кј поранешен бриколаж убво погоден од невремево, кровот партали напраен неколку панели по улица, еден имаше и во кола мавнато

Не знам што ви е толку со пустиот Лидл. За пола година 5 држави прошетав, секаде само локални производи гледам, барем од храна и пијалоци. Што очекувате вие, месо, риби школки од странство да купувате. Македонија нема квалитетни производи, се што имаш у кам ќе имаш и во лидл. единствено поарно ќе биде сооствениот паркинг. Да бидам искрен на запад не видов дуќан со паркинг, сите беа во градови како најобични маркети со површина 300-400 квадрати.
А оние штрафцигери, косилки, ормашини...ги имате и на пластчарска улица.
Веро ќе остане бренд каде имаш ама баш се, другово е се гола вода

Sent from my phone using Tapatalk

Не знам што ви е толку со пустиот Лидл. За пола година 5 држави прошетав, секаде само локални производи гледам, барем од храна и пијалоци. Што очекувате вие, месо, риби школки од странство да купувате. Македонија нема квалитетни производи, се што имаш у кам ќе имаш и во лидл. единствено поарно ќе биде сооствениот паркинг. Да бидам искрен на запад не видов дуќан со паркинг, сите беа во градови како најобични маркети со површина 300-400 квадрати.

Да Веро ќе остане бренд, од храна, хигиена имаш се и сешто. Избор добар, пазарувам таму кога сакам да наполнам добро фрижидер.

Лидл има некој работи интересни. Не мислам на штрафцигери, косилки и Лидл патики со нивно лого, има и други работи освен тоа.

Не дека ќе може да се купува бог знае што ама ќе понуди и по некој други нови брендови на храна.

Поинтересно организиран начин за добивање акции, се надевам на тој голем простор ќе има повеќе каси за разлика од други маркети.

Да Веро ќе остане бренд, од храна, хигиена имаш се и сешто. Избор добар, пазарувам таму кога сакам да наполнам добро фрижидер.

Лидл има некој работи интересни. Не мислам на штрафцигери, косилки и Лидл патики со нивно лого, има и други работи освен тоа.

Не дека ќе може да се купува бог знае што ама ќе понуди и по некој други нови брендови на храна.

Поинтересно организиран начин за добивање акции, се надевам на тој голем простор ќе има повеќе каси за разлика од други маркети.
ke si donesat se i ke si bidat lideri na pazarot... primer za germanski brend e DM, gi zatvori i "cosmo tinex" i site ostanati drogerii... milioni promet imaat.

Postojanost i kvalitet, u Kam za nedela dena moze veke da ne se prodava proizvod sto go imale ili 5 pati da menuvaat brendovi, sindzirot na snabduvanje im e prilicno los
Автоматски споено мислење:

i sekako svetski brendovi sto si rabotat so Lidl ke vlezat na pazarot i ke gi ima i niz drugite marketi.

Primer Borotalco brendot, sto e klasi nad Rexona i Dove, kaj nas se pojavi pred nekolku meseci, a niz Evropa oddamna e megju najprodavanite... mnogu raboti falat i ke si dojdat so ovie regionalni marketi

Тие на пластичарска и во Лидл ќе бидат на иста цена, ама квалитетот на Лидлските че биде 100× бољи плус со оригинални сертификати како:
Screenshot_20240628_211957_Google.jpg
Screenshot_20240628_212123_Google.jpg
Screenshot_20240628_212242_Google.jpg
Screenshot_20240628_212409_Chrome.jpg

Овие на ниеден производ во Веро или во скапите баумаркети нема да ги видиш.

Тие на пластичарска и во Лидл ќе бидат на иста цена, ама квалитетот на Лидлските че биде 100× бољи плус со оригинални сертификати како:
Прегледај го приврзокот 421812
Прегледај го приврзокот 421813
Прегледај го приврзокот 421814
Прегледај го приврзокот 421815

Овие на ниеден производ во Веро или во скапите баумаркети нема да ги видиш.

Мора и на други продавници каде што се продава оргинал да има сертификати. Не верувам да нема.

Тие на пластичарска не знам дали се оргинал, не сум бил ниту ме интересирало алати.

Malce ekonomija vo narast brat...Novi raboti mesta, malce plus konkurentnost na ovie veke postoeckive, zgolemena logistika I ona najbitnoto ako I kaj nas go postovaat a to e otkup-plasman od domasno proizvostvo sho I te kako ke znacit za zemjodelcive i slicna barsna

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom