- Член од
- 29 септември 2013
- Мислења
- 760
- Поени од реакции
- 646
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Istoto e, ajvarot e od Diem GP mislam...Оваа верига на продавници КАМ во Македонија дали е иста како веригата КАМ маркет во Бугарија? Наскоро забележав дека во Софија има 16 продавници КАМ.
Преку Лодл Плус апликацијата немаш попусти во други продавници него имаш одредени производи кои во таа недела пример се намалени ама ограничен си пример можеш да земеш по два три продукта само со намалениеПриметувам бугарскиот и српскиот во исти период моментално имаат слична акција
Оној дел Доживеј го вкусот на светот е со италијански производи од Italiamo. Разликата таму беше е што некој работи има на српскиов а на бугарскиов нема и обратно.
Може сум го пишал неколку пати овде ова ама ќе повторам. Ми се допаѓа кај Lidl што за разлика од другиве маркети што ги имаме во Македонија е тоа што сакаат да привлечат купувачи со маркетинг кампањи од ваков тип и со производи доста поразлични покрај оние стандардни бренд производи.
Ми се допаѓа што се доста организиран маркет, вложено имаат и во модерново дигитални услуги. Имаат апликација со дигитализирана картичка за попусти Lidl plus и преку таа апликација може да си правиш список за пазарување, да имаш преглед на фискалната сметката, попусти во некој други продавници со кој имаат Lidl направено партнерство..
Пример за другиве маркети достапни во Македонија.
A овие што се?Преку Лодл Плус апликацијата немаш попусти во други продавници него имаш одредени производи кои во таа недела пример се намалени ама ограничен си пример можеш да земеш по два три продукта само со намаление
Ова е нешто ново, на грчкиот упте нема ништо вакво мислам
Таа Lidl plus апликација е голем булшит.Преку Лодл Плус апликацијата немаш попусти во други продавници него имаш одредени производи кои во таа недела пример се намалени ама ограничен си пример можеш да земеш по два три продукта само со намаление
Таа Lidl plus апликација е голем булшит.
Лидл е ок, али боље би платил 2 евра плус него ли да го вадам телефонот од џеб за таа глупост.Ти Кадаиф не го сакаш Лидл во поштенско сандаче?
Зашто бе? Преку апликацијата на потрошени 300е во месецот имаш поврат од 6е во вид на купони, имаш производи по 1е намалени, порано послем секое пазарување ти даваа рандом производ на попуст, алатите преку апликацијата по 10-15е им се намалениТаа Lidl plus апликација е голем булшит.
А телефоните од рака не ги испуштаме, мене ми е ок, многу поглупо ми е да имам картички во новчаник оф повеќе маркети п да ги барамЛидл е ок, али боље би платил 2 евра плус него ли да го вадам телефонот од џеб за таа глупост.
Обично е само еден продукт кој би можел да го купам со тој "попуст купон" плус и ограничена количина. 4 продукта за еден месец.Зашто бе? Преку апликацијата на потрошени 300е во месецот имаш поврат од 6е во вид на купони, имаш производи по 1е намалени, порано послем секое пазарување ти даваа рандом производ на попуст, алатите преку апликацијата по 10-15е им се намалени
Автоматски споено мислење:
А телефоните од рака не ги испуштаме, мене ми е ок, многу поглупо ми е да имам картички во новчаник оф повеќе маркети п да ги барам
Не е точно ова дека си ограничен на 4 продукта месечно, имаат по едно десет производи кои се со важност од недела дена а од сите тие можеш да земеш по 2-3 парчињаОбично е само еден продукт кој би можел да го купам со тој "попуст купон" плус и ограничена количина. 4 продукта за еден месец.
Ноу тенкс. Алати имам више.