Личната страна на Д-р. Блаже! :-)

• Креатор на темата Креатор на темата GreenStorm
  • Време на започнување Време на започнување
Бидејќи бендвитот е пречекорен од многуте љубопитни посетители.

Андроник напиша:
Бидејќи бендвитот е пречекорен од многуте љубопитни посетители.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bendvitot za avgust li e precekoren????

Ne trebase da mu pravam takva reklama na sajtot :(

Бев отсутен и не го видов сајтот! Мораше ли баш сега да „рикне“ бендвитот? :cry:
Го има ли некој сочувано? :x
Слики нешто? :lol:

Да знаеф дека ке наиде на ваков интерес сајтот ке ги зачував сите слики, дури и знаменцата од страна што штрчеа :D
ај ваљда некој ке се сети у сптември па ке зачува навреме :wink:

она беше нештооо... нештоооо...најглупо шо го иам видено! :P само чорапине чинеја :lol: :lol: :lol:

МаРиНа`Ох напиша:
само чорапине чинеја :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ти на тоа се палиш а? АЈ к’о ќе си дојдам ќе си купам неколку рала и лег-стриптиз ќе играм за да те заведам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gejovi, дај извадете некоја слика од хистори и пратете ми ја.
Баш ме копка! :cry:

Eve uspeav nekako da vlezam na sajtot u zemav samo dve sliki, za drugite ke cekate u septemvri :D . Acid ke gi stavam tuka javno za da ne gi kopka i drugite :D .

9zu0eq.jpg

9zu142.jpg

Macedalien напиша:
МаРиНа`Ох напиша:
само чорапине чинеја :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ти на тоа се палиш а? АЈ к’о ќе си дојдам ќе си купам неколку рала и лег-стриптиз ќе играм за да те заведам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: ноу комент :lol: :lol: :lol:

Море ај туку вие јајте лања, ама типкана би ја уффффф. Колку сакам такви, мали, скоро акорексични, да жуља бе еееј, не да љуља!!

Сега, вака, морав искрено, нели, да се разбреме.

vardarce напиша:
Eve uspeav nekako da vlezam na sajtot u zemav samo dve sliki, za drugite ke cekate u septemvri
Oва друг да лажеш, како можеш да влезеш доколку бендвидот е потрошен бе? Дај научи не нас компјутерски неписмените! :)

Признај дека си ги сејвувал сликите уште првиот ден за да си поиграш со "Џоле"! :)

Разбира се дека ги сочувал, и јас би ги сочувал да знаев за сајтот. Вака, овие две ќе морам да си ги сочувам. Дајте уште ако има!!!

Не, не. Почекај, сега ќе дојде vardarce и ќе ни каже како да станеме адвансд јузерс, броусинг тру лимитед бендвит сајтс! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom