Мистичен
Човек
Доживеа и промоција на насловна! Медиумска личност е сега! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аха, мајка му со усисивачот мора да се појави, кај и да е. Да му промени чорапи, башка - со црвена тракичка :wink:kikiki напиша:Jas duri mislam deka naskoro treba da ja ocekuvame narednata foto sesija na koja najverojatno nema da bidat samo dvajca, ke ima i poveke..
Arvandor напиша:Lele ama tesko perde! HAHHAHAHAHAH! *falls off chair, slams head on wall, but still laughs* LELE MAMO VIDOV CICKA! AAAA! STRAV MI E!![]()
![]()
![]()
Tonchie напиша:Arvandor напиша:Lele ama tesko perde! HAHHAHAHAHAH! *falls off chair, slams head on wall, but still laughs* LELE MAMO VIDOV CICKA! AAAA! STRAV MI E!![]()
![]()
![]()
Ме изнасмеа, морам да признаам.
Само ме нервира што не пишал која е девојката, ваљда се плаши таа да не стане поекспонирана од него, бидејќи е погола.
Arvandor напиша:Tonchie напиша:Arvandor напиша:Lele ama tesko perde! HAHHAHAHAHAH! *falls off chair, slams head on wall, but still laughs* LELE MAMO VIDOV CICKA! AAAA! STRAV MI E!![]()
![]()
![]()
Ме изнасмеа, морам да признаам.
Само ме нервира што не пишал која е девојката, ваљда се плаши таа да не стане поекспонирана од него, бидејќи е погола.
OoOoOo....mozda e nekoja "tajna" licnost. A mozda e i blisok clen na semejstvoto, koj znae :roll: :roll: :roll: