LHC Судрувач на честички (Церн, Божја Честичка, Бозон, Хигс)

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Ej se gledame utre so tie so ke bidat vo cistilisteto...jas trebase v pekol da odam ama potplativ tamu malce srediv rabotata barem v cistiliste da pojdam nekako:) se gledame najmili moi... se nadevam deka utre koga ke stanam vo 12 casot za na skolo ke bidam ziva i zdrava i ke vi ostavam eden post vo koj ke se raduvam zato so ne sme umrele

Изгледа толку од плановите за идење на СП во пливање во Рим 2010?:(
абе фросе бе... ужифкич ма...
во дупката ќе има и базенче, ќе прајме и водени лудории ко на времето на мтв... :back:

Ej ич не се секирајте за смештај таму долу сеа се слушнав со овој главниот таму...овој Луцифер де и се договорив за смештај ептен поволно(сеа и за мене ке има некој денар де то се подразбират).
ке има апартмани со интернет кабелска ова она... и нормално ке има и клима зш изгор е долу, котли, оган, ова , она да не се објаснувам ме свативте де.

ЗБОГУМ!!!
отидов ја да спијам
п.с. Планирајте Собиранка долу:vozbud:

заборај да им кажиш за сабајле да се облечат потопло со бунда нешо зш многу ќе е ладно во дупката...
ќе даваме и парно али ќе се плаќат нормално...
за ко ќе стигниме ви пишит погоре за апратманите шо како :pipi:

Не се плашете де, 500 години под турско издржаввме та сега од експеримент да се плашиме. Нели гледате дека со нас цело време експериментираат. И ако целиот свет отиде у аут на крај пак ке остане еден македониец, не за друго, за инат на комшиите.

Ебати животот , све се врти околу некаква дупка :toe:

за колку време би се развила таа црна дупка и би ја проголтала земјата? некој има ли одговор на ова прашање?

Добро вие немате некоја попаметна работа да праите пред умирачка. А што е со админиве, на одмор ли отидоа. Темава не е у сеир. Бог да чува, ама не од црна дупка, туку од ненормални луѓе.

Абе овие мајчиниве дан не заебаја море дан го пуштија експериментов предвреме??
Глеам нешо НЕТов почна да ми пагат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom