LHC Судрувач на честички (Церн, Божја Честичка, Бозон, Хигс)

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде одам да спијам Лека ноќ
Чао се гледаме утре на форумов или во дупката!

Потоа ќе ја осетите преголемата гравитација која ќе ве влече накај генерираните големи гравтациони полиња.
и шо демек сите ќе се испозалепиме на гггп?

епа ај со среќа.
темава веќе не е забавна,се радувате шо ќе дое крај на свет бе?
аииии свашта.
да верувавте у ова немаше да седите пред компјутер,туку ќе праевте нешо покорисно.
а и кој глуп би напраил ваков експеримент ако знае за последиците,или они не знаат па ние паметни ќе се праиме.
а и да верувате потајно ќе бевте усрани у гаќи.

ви кршам филм?
знам!
утре ќе се самоцитирам и со големи црвени букви ќе ви пишам -ви реков-
ако ви застуди ноќеска
По неколку минути од снемувањето на електрична енергија, ќе приметите како минува ладен воздух низ атмосферата

тоа е зашто доаѓа есен,не дека ќе умреме.

ај порадувајте се уште малце.

п.с. македонија ќе ја тепа и оваа утакмица

Значи за сите тие шо тврдеа дека е експериментот е завршен, сепак ќе се случи, повремено информираат на СНН и ЕуроЊус.

Од дупка излеговме, во дупка ќе умреме :toe:
Јован, ако случајно не се случи некоја калакурница утре, ќе побарам бан за тебе ради бегање офтопик. Спремен си за облог? :icon_lol:

Epa sto ne odete do nekoja crkva da se pomile da ne ve boli koga ke umirate jas veke bev:baeh::baeh::baeh:slusnav za istiot експеримitet deka pustile zajak i posle zajakot ostarel i umrel neznam kolku e tocno??

[Јован ис нат респондинг ет д момент...]
[Јован ис вејтинг фор д дупка...:vozbud:]

Epa sto ne odete do nekoja crkva da se pomile da ne ve boli koga ke umirate jas veke bev:baeh::baeh::baeh:slusnav za istiot експеримitet deka pustile zajak i posle zajakot ostarel i umrel neznam kolku e tocno??
Добро е чим си се помолил, значи ако умреш нема да те боли :wink::helou:
:pos2:

Шансите биле 1:50.000.000 да се создаде стабилна (во превод - фатална) црна дупка. А повеќе помали црни дупки секако ќе се создаделе.

утре ќе се самоцитирам и со големи црвени букви ќе ви пишам

Шо ќе пишеш утре ма!? Нема да има утре! За три саата мртви ќе сме, или во најмала рака, ќе снема струја!

scared.gif

Не ми е јасно шо филм тепате.
Со сила изигравате нешто шо не сте?
Мислам, стварно е глупо и нема смисла. Не знам како да ви се објасни.. И не, не е појќе интересно, глупо станва и одвратно.:icon_conf

Леле почнаа лугево да мешаат и кирилица и латиница и да ги мешаат зборовите...аааа ова дефинитивно смрди на експеримент--->>>дупка--->>>БИЗНИС:vozbud:

Шансите биле 1:50.000.000 да се создаде стабилна (во превод - фатална) црна дупка. А повеќе помали црни дупки секако ќе се создаделе.
пу бе а таман се израдвав дека со Јован ке прајме бизниси долу
а баш ми е криво
ама ај да се надеваме дека не си во право

последна информација од франција
се појавил супермен, ја исклучил тоа направата...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom