ме интресира што сакаат да докажат со експериментот дека светот се создал сам и дека господ не постои ?
Дека сепак ке умреме. Се создале мали дупки кој по некое време ке се спојат и ке ја голтнат земјата.И какви се заклучоците после експериментот![]()
Дека сепак ке умреме. Се создале мали дупки кој по некое време ке се спојат и ке ја голтнат земјата.
Имало ... чекаат на резултати и во моментов новинари поставуваат прашањаA imase li sudir na cesticki ili ne?
ако видот ти е заматен тогаш нема проблем, а ако гледаш само еден екран а пивото сепак го нема тогаш...Нешто изгледа почна да се случува.... мене ми го снема пивото од чашата!!
Na koj kanal gledas?Daj informirajИмало ... чекаат на резултати и во моментов новинари поставуваат прашања
Na koj kanal gledas?Daj informiraj![]()
Aj molimte nemoj da imas tolku golem uplav,oti site ke ne uplasis.ако видот ти е заматен тогаш нема проблем, а ако гледаш само еден екран а пивото сепак го нема тогаш...
имам лоши вести...
ќе умриме сите...:ija:
како да немам уплав море... кажвеја сношти на шутел дека можно е да снемвит струја и течни материи...Aj molimte nemoj da imas tolku golem uplav,oti site ke ne uplasis.