LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Мајката природа не обдари со чувства пријатни и непријатни кон разни појави ситуации опкружувања... Страв, гадливост, одбојност, непријатност... Тоа се исконски инстикти со кои природата ни кажува дека нештото е во ред (природно) или не е во ред (неприродно). На мнозинството луѓе им е непријатно да јадат човечко месо, им е непријатно или нелагодно од висина, од темница, од хомосексуалност. Тоа е вградено во самиот човек, генетски најчесто и не можеш да објасниш зошто ете осеќаш одбивност или гадење кон нешттот, тоа е вградено во генетскиот код на секој здрав човек. Јас на пример се знам со врховниот командант на сите гејој во Македонија, гејскиот маршал - Коче, со него прам муабет кога ќе се сретнеме, фино и културно дете, го знам уште кога беше младо дете (ми е жал шо тогаш не го плеснав ко бомбонче беше убо) али сепак тоа не помага да према хомосексуалноста осеќем нешто поинаку од нелагодност непријатност и гадење. Можеби е сега модерно да си геј или да подржуваш гејој, можи тоа е сега во тренд, али мајката природа која е постара и ги надживеа сите трендови и модни крикови вели ТОА НЕ Е ДОБРО. Кај некои тие гени се ослабени, па ги одобруваат и подржуваат гејојте, кај некои пак тие гени мутирале, ги нема, или закржлавеле и тие сстануваат гејој затоа што се лишени од природната заштита и имунитет на гејството.

O

Out Boy

Гостин
Викаат ако не знаеш,прашај,така и направив во ситуацијава:)

Затоа овој дел ми стана интересен.Да драг мој,се почнува и завршува со секс,на почетокот вагинален,орален,анален, на крајот со мозочен :wink:
Импотентни и сексуално-дисфункционални луѓе живеат како останатите.Ќе ме прашаш зошто?Затоа што и нив некој ги прифаќа такви и за нив е тоа среќа.Неможеме на човек да му влегуваме во кревет за да знаеме што го исполнува,секој има различни начини на задоволства.Судење околу тоа не смее да има.
Најдобро е секој за себе да си гледа,барам вакви карактеристики еве ти ги,ти бараш онакви ене ти ги.Ако земеме да се плукаме според она што го сакаме,нема еден да остане неплукнат.Затоа е убав светот бидејќи постојат различни потреби и луѓе.Ако ти сакаш врска и верност,некој сака секс без обврски.И тука нема дискусија,бидејќи како што сите очи различно гледаат,така и луѓето различно сакаат:smir:
leandra, ја не негирам дека постојат и такви и такви. Прашувам, со што допринесуваат тие кои сакаат секс без обврски во ова општество? Со ширење неморал, болести, растурање бракови...?

И не почнува се’ со сексот. Баш пред извезсно време правев муабет со 5-6 другари, се пресрамив и онака, во недиректен разговор, прашав, за тоа колку време се во врска, се дружат и гледаат со партнерката, пред да бидат интимни. Знаеш што добив за одговор? Меѓу 2 и 4 месеци! И тоа за два случаи знам дека било така, оти после третиот месец, другарот, типично стрејтерски, ми се пофали дека “биднало“... всушност, првин по лицето му се гледаше тоа... :pipi:

Пак ќе речам: тоа се примери на кои се угледувам, а овие другите нека си продолжат како им одговара.

Ќе прашам само, Римската Империја, знае некој зошто се распаднала?

Zodiak DJ

♥ I feel you... Anyway ♥
Член од
8 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
21
Мајката природа не обдари со чувства пријатни и непријатни кон разни појави ситуации опкружувања... Страв, гадливост, одбојност, непријатност... Тоа се исконски инстикти со кои природата ни кажува дека нештото е во ред (природно) или не е во ред (неприродно). На мнозинството луѓе им е непријатно да јадат човечко месо, им е непријатно или нелагодно од висина, од темница, од хомосексуалност. Тоа е вградено во самиот човек, генетски најчесто и не можеш да објасниш зошто ете осеќаш одбивност или гадење кон нешттот, тоа е вградено во генетскиот код на секој здрав човек. Јас на пример се знам со врховниот командант на сите гејој во Македонија, гејскиот маршал - Коче, со него прам муабет кога ќе се сретнеме, фино и културно дете, го знам уште кога беше младо дете (ми е жал шо тогаш не го плеснав ко бомбонче беше убо) али сепак тоа не помага да према хомосексуалноста осеќем нешто поинаку од нелагодност непријатност и гадење. Можеби е сега модерно да си геј или да подржуваш гејој, можи тоа е сега во тренд, али мајката природа која е постара и ги надживеа сите трендови и модни крикови вели ТОА НЕ Е ДОБРО. Кај некои тие гени се ослабени, па ги одобруваат и подржуваат гејојте, кај некои пак тие гени мутирале, ги нема, или закржлавеле и тие сстануваат гејој затоа што се лишени од природната заштита и имунитет на гејството.
Можи живејш со Коче и си раскажувате бајки, ама сигурно не знаеш што рекла природата, ако тебе ти се гади од нештото, ако тебе ти е намалена толеранцијата, не значи дека и кај другите е тоа така или дека мајката природа тоа така го рекла:nenene:... :) :helou:

O

Out Boy

Гостин
Ме изнасмеа бе... :pos2: :pos2: :pos2:

Мајката природа, како што викаш, која е постара и ги надживеа сите трендови и модни крикови вели дека тоа е природно!

А, што е муабетот за плеснување на Коче? :kesa:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Можи живејш со Коче и си раскажувате бајки, ама сигурно не знаеш што рекла природата, ако тебе ти се гади од нештото, ако тебе ти е намалена толеранцијата, не значи дека и кај другите е тоа така или дека мајката природа тоа така го рекла:nenene:... :) :helou:
На мнозинството популација во светот хомосексуалноста е прироно одвратна гадлива и неподнослаива. Да беше поинаку гејските бракови и гејските посвојувања ќе беа легалнии дозволении во Англија и во Франција и во Бугарија и во Србија и во Сирија и во Кина и во Америка и во Италија и во Германија и во Македонија и во Пакистан и во Вијетнам и во Русија и во Египет и во Босна и во Романија и во Чешка и во Словачка и во Турција и во Судан и во Австрија и во Конго и во ЈАР.........................

Неќи народот, не му е пријатно не му е убаво чуствува одбојност.....
Евеи кај нас во Македонија на 2.000.000 народ имаме еден геј. Тоа е поради здравата храна која се уште ја конзумираме, земјите кои во својата исхрана користат повеќе генетски модиицирана храна и самите стануваат генетски променети и се подложни на хомосексуалноста.

Zodiak DJ

♥ I feel you... Anyway ♥
Член од
8 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
21
На мнозинството популација во светот хомосексуалноста е прироно одвратна гадлива и неподнослаива. Да беше поинаку гејските бракови и гејските посвојувања ќе беа легалнии дозволении во Англија и во Франција и во Бугарија и во Србија и во Сирија и во Кина и во Америка и во Италија и во Германија и во Македонија и во Пакистан и во Вијетнам и во Русија и во Египет и во Босна и во Романија и во Чешка и во Словачка и во Турција и во Судан и во Австрија и во Конго и во ЈАР.........................

Неќи народот, не му е пријатно не му е убаво чуствува одбојност.....
Евеи кај нас во Македонија на 2.000.000 народ имаме еден геј. Тоа е поради здравата храна која се уште ја конзумираме, земјите кои во својата исхрана користат повеќе генетски модиицирана храна и самите стануваат генетски променети и се подложни на хомосексуалноста.
Ти и твоите ставови за еден и единствен геј... ајде молим те... И мајката природа не си ја видел па веруваш дека постои и дека таа го создала ова или не го создала... или некои господ не го виделе ни на сон како реално изгледа па веруваат... Извини ама и порано ти кажав има доста геј во македонија... Ама ти исто како и Аут бој си гледате само од блиску... Сакате да го видите оона што ви е зацртано во мозокот, ништо друго... Се е сведено само на вашите сфаќања и прифаќања...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
leandra, ја не негирам дека постојат и такви и такви. Прашувам, со што допринесуваат тие кои сакаат секс без обврски во ова општество? Со ширење неморал, болести, растурање бракови...?

И не почнува се’ со сексот. Баш пред извезсно време правев муабет со 5-6 другари, се пресрамив и онака, во недиректен разговор, прашав, за тоа колку време се во врска, се дружат и гледаат со партнерката, пред да бидат интимни. Знаеш што добив за одговор? Меѓу 2 и 4 месеци! И тоа за два случаи знам дека било така, оти после третиот месец, другарот, типично стрејтерски, ми се пофали дека “биднало“... всушност, првин по лицето му се гледаше тоа... :pipi:

Пак ќе речам: тоа се примери на кои се угледувам, а овие другите нека си продолжат како им одговара.

Зарем некој со секс допринесува во оваа држава?:)
Мислам дека и тие се луѓе кои освен секс имаат и други домени,работат,створат,измислуваат...Може се научници,професори,доктори...
Патем,не ме сфаќај буквално „одма“ на прв поглед и во кревет.Некаде се греши во приказната,наместо да зборувате,дозволете да тргне приказната,а не со бариери види го овој ќе ми побара.Или во превод,делувај,не зборувај:smir:

O

Out Boy

Гостин
Сакате да го видите оона што ви е зацртано во мозокот, ништо друго... Се е сведено само на вашите сфаќања и прифаќања...
Па очигледно, и ти сакаш да го видиш само тоа што ти е зацртано, и ги браниш твоите сфаќања и ставови. Исто како и сите други овде.

Ако некој поддржува промискуитет, групен секс, изневерувања и браколомства, друг не го поддржува тоа.

Тие што не ги поддржуваат овие неморали работи, имаат и аргументи зошто мислат така. За разлика од другите, за кои СЕКСОТ, експериментирањето и посегнувањето по забранетото е најголем аргумент.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.773
Поени од реакции
12.237
Е кажи зошто де, нестрплив сум :) Не е ваљда ради секс?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Тие што не ги поддржуваат овие неморали работи, имаат и аргументи зошто мислат така. За разлика од другите, за кои СЕКСОТ, експериментирањето и посегнувањето по забранетото е најголем аргумент.
Зошто мислиш дека ни треба аргумент и на некој да му објаснуваме зошто ги сакаме нештата?Кој сте тоа вие останатите на кого треба да се поднесуваат извештаи зошто сакаме различни работи во сексот?Вие сте морални судии или?Мислиш дека некој го интересира што мисли другиот?
Единствени кои треба да дадат отчет за своја работа е влада.Бидејќи останатите трошат свои пари,живеат свој живот,спијат во свој кревет,љубат свој човек...разбираш?

O

Out Boy

Гостин
Единствени кои треба да дадат отчет за своја работа е влада.Бидејќи останатите трошат свои пари,живеат свој живот,спијат во свој кревет,љубат свој човек...разбираш?
Хм... ја никаде не оспорив трошење свои пари, живеење свој живот и љубење свој човек...
...промискуитет, групен секс, изневерувања, браколомства... тоа спомнав, leandra.

Zodiak DJ

♥ I feel you... Anyway ♥
Член од
8 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
21
Па очигледно, и ти сакаш да го видиш само тоа што ти е зацртано, и ги браниш твоите сфаќања и ставови. Исто како и сите други овде.

Ако некој поддржува промискуитет, групен секс, изневерувања и браколомства, друг не го поддржува тоа.

Ти бе слеп си??? Или се праиш на сила... Шо мешаш баби и жаби... зборам за тоа импотентните и активните и пасивните и оние кои не скаат емоционална врска.... Јас не реков дека подржувам промискуитет, групен секс и изневерување и не знам што друго изнадрдла... извини ама ако некои двајца сакаат само секс без врска... секогаш зборувам ос соогледувања мои споделени и втемелени врз научна база, не некои луѓе кои работат на таа тематика... И друго нешто... не секогаш сексот е поврзан со љубовта, а тоа не го повредува општествените и морлани вредности се додека не се зачести менувањето на партнери од годишно (што исто е ризично) на месечно или дневно.... Тоа е... нема што повеќе да коменторам очигледно е дека сакаш да коментораш тоа што тебе ти изгледа дека е така... Не ми измислувај ставови... јас кажав убаво... ти ги буниш луѓето и правиш дека јас тоа сум го рекол.. никаде не кажав поддржувам групен секс, браколом или не знам што... Убаво се изјаснив, а ти по секоја цена сакаш да останеш најпаметен... Ти го отстапувам просторот господине Аут бој... Не мислам да дебаторам со вас и да се спуштам на ваше ниво.. извинете...:helou:

S

smart ass

Гостин
Хм... ја никаде не оспорив трошење свои пари, живеење свој живот и љубење свој човек...
...промискуитет, групен секс, изневерувања, браколомства... тоа спомнав, leandra.

Па тоа го има сегде....има и наркомани,коцкари,суициди.....нуспојави.

Таа е.

Најмалце изневерувања има кај гејој.:pos2:

Zodiak DJ

♥ I feel you... Anyway ♥
Член од
8 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
21
Е кажи зошто де, нестрплив сум :) Не е ваљда ради секс?
Хахахах Изгледа по сите заклучоци тука... од браколомства групен секс, промискуитетност , бисексуалност, активни, пасивни, стрејтери гееви... хахахахахах, леле ќе умрам...:vozbud:

Па тоа го има сегде....има и наркомани,коцкари,суициди.....нуспојави.

Таа е.

Најмалце изневерувања има кај гејој.:pos2:

Брат, тоа е индивидуална работа.... Се работи за индивиду.... Не се генерализира... :salut:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Ти и твоите ставови за еден и единствен геј... ајде молим те... И мајката природа не си ја видел па веруваш дека постои и дека таа го создала ова или не го создала... или некои господ не го виделе ни на сон како реално изгледа па веруваат... Извини ама и порано ти кажав има доста геј во македонија... Ама ти исто како и Аут бој си гледате само од блиску... Сакате да го видите оона што ви е зацртано во мозокот, ништо друго... Се е сведено само на вашите сфаќања и прифаќања...
Има во Македонија и 23.000 Марсовци и 45.000 кентаури, 12.876 сирени 9.878 јетија, 45.987 вулканци......
Јас можам да кажам само за оние кои јавно станале и рекле “да јас сум ге“ј. То е во Македонија Кочо. А овие анонимуси по форуми не ги есапам, се додека не излезат јавно и се декларираат дека се гејој и застанат рамо до рамо со шефот на МК гејој - Коче.
Зошто на пример не јадиш човечко месо. Има протеини, маснотии, минерали... не е отровно , хранливо е. Сега некој да ти ставо пред тебе човечка рака во бешамел сос и салата веројатно (ако си нормален и здрав хетеро чоек) ќе си ги исповратиш цревата од гнасење. Зошто? месо е, хранливо... али мајка природа генетски го сузбива канибализмот, како и хомосексуалноста. Така да тие кои се канибали или хомосексуалци се само изузетоци поради генетски аномалии, ништо повеќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom