LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
S

smart ass

Гостин

Кога веќе стасавме....до пенетратори,ќе презентираме еден производ многу ефикасен-Г"з Пирсинг.

Ниту еден версатиле нема да одолее,се произведува и по нарачка,може од 40мм па до 125,нејсе кружните мускули се.....флексиБилни.

Тактичко-технички карактеристики:

-прв слој,лубрикант+лидокаин.
-Втор слој топла генетски модификувана сперма.
-*презентираниот модел кој како што гледате има и стабилизатор,и ствара Анален вортекс е троа поскап.

Стандардните 100еуро+18%ДДВ 118 еуро.

За фирерот.....Попуст:pos2:

Член од
8 октомври 2009
Мислења
777
Поени од реакции
383
Мајката природа не обдари со чувства пријатни и непријатни кон разни појави ситуации опкружувања... Страв, гадливост, одбојност, непријатност... Тоа се исконски инстикти со кои природата ни кажува дека нештото е во ред (природно) или не е во ред (неприродно). На мнозинството луѓе им е непријатно да јадат човечко месо, им е непријатно или нелагодно од висина, од темница, од хомосексуалност. Тоа е вградено во самиот човек, генетски најчесто и не можеш да објасниш зошто ете осеќаш одбивност или гадење кон нешттот, тоа е вградено во генетскиот код на секој здрав човек. Јас на пример се знам со врховниот командант на сите гејој во Македонија, гејскиот маршал - Коче, со него прам муабет кога ќе се сретнеме, фино и културно дете, го знам уште кога беше младо дете (ми е жал шо тогаш не го плеснав ко бомбонче беше убо) али сепак тоа не помага да према хомосексуалноста осеќем нешто поинаку од нелагодност непријатност и гадење. Можеби е сега модерно да си геј или да подржуваш гејој, можи тоа е сега во тренд, али мајката природа која е постара и ги надживеа сите трендови и модни крикови вели ТОА НЕ Е ДОБРО. Кај некои тие гени се ослабени, па ги одобруваат и подржуваат гејојте, кај некои пак тие гени мутирале, ги нема, или закржлавеле и тие сстануваат гејој затоа што се лишени од природната заштита и имунитет на гејството.
Јас мислам дека има многу стрејт луѓе што би плеснале тинејџер машко само доколку би имале храброст за тоа и доколку би знаеле каде да најдат некој таков :D

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Talk 'bout yourself 'n' your twisted fantasies.

Поболени умој, да плеснеле, ама не машко, ами мало машко, а бе, кадеееее со тој памет, побогууу!

Се е девијантно и ојдено у тринајсе лепе спирке стринине!

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Princ od uvek bil jedini i edinstven!

Nego, gay fight, gay fight!
Ova e prvata gay fight na kajgana!
Прва и далеку од последна, stay tuned ... :tv:

И филијата е сексуална ориентација.
На што ти се дига бе тебе? На деца :toe:
А тебе бе? На кози, крави не поштујем баш дека клоцаат многу :toe:
Па педофилијата ја има и во двете ориентации извини. И кај геј ориентираните и кај хетеро ориентираните. Дали тоа значи и хетеросекуалноста треба да ја вметнеме во филиите исто така?

Има разлики од епски пропорции меѓу хомосексуалноста, и педофилијата, некрофилијата, и зоофилијата.

Кај педосите, кога прават што прават, кршат нечии права, намерно вршат сексуална злоупотреба и малтретирање на индивидуа која е малолетна, не може да се заштити себе си, и најчесто и е несвесна што всушност се случува.

Кај некрофилијата, се осквернавува мртво тело. Не морам да навлегувам во детали зошто не е во ред бидејќи не би било вкусно.

Кај зоофилијата, животните не се свесни што се случува и се кршат нивни права.

Кажи ми со хомосексуалноста, чии права се кршат? Кој се злоупотребува? Кој закон се крши? Не ставај за џабе се во ист кош.

Значи сето тоа е сексуална ориентација, за секс зборуваме.
Љубовта од друга страна, не познава пол. Сакаш личност - океј.
Сакаш да имаш секс со к** а имаш к**, или сакаш да имаш секс со п**** а имаш п**** - не е ок.
А водење љубов? Или за тебе исто е?

Инаку да не бил возможен сексот меѓу ист пол, немало да постои како сексуален акт. Чим се оди како што треба најден а начин. Да не објаснувам како, не е убаво. Ама сигурен сум дека сфаќаш на што мислам.

Не може никој да сака мажи по исклучок, или жени. Туку сите си комбинираме уз она што не пали во сексот, па личност од таква пол и сакаме да имаме покрај нас (или над/под нас). Ради сексот.
Каков секс бе? Може кај тебе така е. Јас не бирам според тоа.

Јас сакам жени што носат подвезици бааги често. Ако има некоја таква на форумов, нека пише ПП, гарантирам дискреција и долгогодишна врска на обострана сатисфакција.
Да, и јас сакам ниски машки со кратка коса и по можност зелени очи. Не знам каква функција врши ова со понатамошнава дискусија?

Нормално.
Сакам после откако ќе поуживам во подвезиците да го искористам и тавчето. А не рачката.
За тоа зборам и јас, правиме слика од личноста со која сакаме да сме поради карактерот, сексот, и не знам таму уште колку работи, ти веројатно знаеш подобро, поискусен си.
За да си хомосексуалец, ти само на сексот се осврнуваш.
Имам две врски позади мене а едвај сексуално искуство. Да не давам точна бројка на односи, поентата ми е, за кое осврнување ми зборуваш? Преокупација за секс може имаат некои, ама некои не е = на сите. Јас бирам човек според тоа каква личност има, дали има интересен карактер, и дали имаме доста работи за заедничко, тоа е. А ова може да го лупне само некој кој во живот не сретнал хомосексуалец, а тера извртени филозофии за истите.

За мене зборуваш, јас што прифаќам?
Јас прифаќам пар какви што се моите, пар каков што јас сум, и пар каков што ќе биде син ми... се друго за мене е забегано. И го ставам таму во купот филии, бидејќи за мене и хомосексуалноста е филија. И не го прифаќам тоа. Можеме да ситничариме со детали, ама друг пат и на друго место :)
И син ти можа да испадне геј, не биди толку сигурен дека нема.
Јас мислам дека има многу стрејт луѓе што би плеснале тинејџер машко само доколку би имале храброст за тоа и доколку би знаеле каде да најдат некој таков :D
Мислиш на MSM?

Наводни стрејтери кои поради една или друга причина решаваат да пробаат како е со машко, но не сакаат да се класифицираат како геј особи. Така?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Прва и далеку од последна, stay tuned ... :tv:

Инаку да не бил возможен сексот меѓу ист пол, немало да постои како сексуален акт. Чим се оди како што треба најден а начин. Да не објаснувам како, не е убаво. Ама сигурен сум дека сфаќаш на што мислам.

Prvoto, i za zivotnite vazi i za pedofilicarite.

da ne e mozen ne bi go imalo, a e gnasno i deviojantno.

Vtoroto, Princ ima chifte za taa namena! Jas karabin!

Taras Buljba - ya tebya porodil, ya tebya ubil!

Che go pukame be!

S

smart ass

Гостин
Кочииииии....јој козро густа шуму.

Како бе младо 16-15 годишно да му го отечиш чмаро,па после треба неопластична хирургија.

Prvoto, i za zivotnite vazi i za pedofilicarite.

da ne e mozen ne bi go imalo, a e gnasno i deviojantno.

Vtoroto, Princ ima chifte za taa namena! Jas karabin!

Taras Buljba - ya tebya porodil, ya tebya ubil!

Che go pukame be!
Слаби сте,во споредба со мојот метод.....знаеш,за електролизата:wink:

Член од
8 октомври 2009
Мислења
777
Поени од реакции
383
Talk 'bout yourself 'n' your twisted fantasies.

Поболени умој, да плеснеле, ама не машко, ами мало машко, а бе, кадеееее со тој памет, побогууу!

Се е девијантно и ојдено у тринајсе лепе спирке стринине!
Јас само одговарав на постот на оној што рече дека Кочо бил ко бомбонче ко бил помал и дека тогаш би го плеснал а пак од друга страна пишува дека се гади од хомосексуалноста.

Инаку, тинејџери се додека не наполнат 20 години.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Стравот е еден од механизмите со кој мајка природа ни кажува дека нештото не е добро, дека е штетно.

P

Princ

Гостин
Дали тоа значи и хетеросекуалноста треба да ја вметнеме во филиите исто така?
Хомосексуалноста е филија, нема што да ја вметнуваме јас и ти.
Да сакаш секс со животно е ненормално.
Да сакаш секс со дете е ненормално.
Да си машко и да сакаш секс со машко е ненормално, и спротивното (за жените).

А водење љубов? Или за тебе исто е?
Не само за мене, туку пикањето исто е. Дали од љубов го пикаш (или примаш) или само имаш секс... едно исто е тоа :dudlac:

Инаку да не бил возможен сексот меѓу ист пол, немало да постои како сексуален акт.
Е тука те чекав. Не е возможен секс со некој од твојот пол. Можеш да најдеш кривини, ама гол секс не можеш да имаш со некој од твојот пол. Не за џабе од анусот вршиш голема нужда, и не за џабе кај жените г-точката (која има потреба од стимулација) се наоѓа на некои 5 сантима после усните на вагината. Значи се е веќе осмислено, убаво испланирано. И сите кривини, се кривини. Нема потреба да се објаснуваат.
Ти можеш да се правдаш пред цајканот зошто си поминал на црвено, ама фактот што си поминал на црвено никој не може да го побие.

Јас бирам човек според тоа каква личност има, дали има интересен карактер, и дали имаме доста работи за заедничко, тоа е.
Океј, да речеме дека ја говориш вистината (а јас сум некој кој во животот нема сретнато хомосексуалец).
Зошто не можеш да се заљубиш во жена?

Не може. Не би ти објаснувал зошто, ама дефинитивно мојот син не може да испадне геј, ни под разно.

O

Out Boy

Гостин
Според мене, да, еднакви се. Во еден период сакате да бушите, а во друг да ве бушат, променливо однесување, не?

Како да не знаеш што сакаш, што повеќе ти одговара. Затоа се декларираш како версо, или по мое интимно во однос на улогите си on the fence.
Ах бре детуле... колку ми е криво што на сила се правиш дека не знаеш што значи версатилност (не зборам за онаа more top/ more bottom), туку за чиста версатилност. Можеш да замислиш за време на еден интимне однос, партнерите да си ги променат улогите? Тешко, а...

Ако тој половина час/ час е “еден период“, тогаш не знам како да ти објаснам... Машко, кое знае дека е со машко и ги има истите потреби како и другиот партнер...

Ти како актив, јасно ти е дека сакаш, како што викаш вулгарно, да “бушиш“, само, не знаеш како е да си со друго МАШКО кое го сака истото. Очигледно, егото ти е преголемо, исто како и “светоста“ на твојот задник, кој по секоја цена гледаш никој да не ти го чачка :pos2:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.031
Крајно време е да се димензионираат отстапувањата кај овие девијантни појави.
Јасен е процесот на еволуцијава. И доста транспарентен е стравот.
All in all, на никој не му пречи хомосексуалноста ако останува во спалните соби.
Нивно контрање, тепање кога парадираат и се тоа е индиректен начин на покажување револт кон еволуцијата. Пред 50 години беа окарактеризирани како болни, сега имаат "потреба" oд деца. Што ќе се случи со сега болните, педофили после 50 години кога ќе ги бараат истите права и "потреби"?

Plus, homosexuals are GAY! :zver:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.773
Поени од реакции
12.237
Современиот свет отиде у к. Еве за што се се демонстрира во белиот свет
http://stopavatarmovie.blogspot.com/
Се нешто фали...како грците

Едно ЛГБТ здружение од Америка организира серија протести по повод премиерата на новиот филм на Џејмс Камерон, „Аватар“. Протестите предвидуваат стоење пред кино салите со транспаренти, купување повеќе билети и неодење на проекциите и некои други чудни мерки. Прочитајте повеќе за причините за овој чуден протест.

Денот на премиерата на „Аватар“, 18 декември 2009, прогласен е за интернационален ден за протест против „Аватар“. Организаторите на протестите имаат забелешки зошто во непознатата култура на планетата Пандора, помеѓу џиновските сини хуманоиди нема ликови со поинкава сексуална ориентација од хетеросексуалната. Тие тврдат дека Камерон тенденциозно настапил при креирањето на приказната, игнорирајќи го „природниот пат на еволуцијата кој се движел во насокат на трансексуалност“.

Предвидените мерки за протест вклучуваат:

- Стоење пред кината со транспаренти и флаери со кои ќе се укаже на хетеросексуалната ароганција;

- Седење во просторот пред кино салите и непоместување освен во ситуации кога полицијата ќе употреби сила;

- Исправување во киното за време на филмот и стоење во текот на целото прикажување;

- Купување повеќе билети и неодење на прикажувањето, затоа што празните кино сали испраќаат порака;

- Одење со партнер на прикажувањето на филмот и јавно покажување на чувствата.

Некои луѓе тврдат дека ваквиот протест претставува сексуална дискриминација во спротивна насока (тврдењето дека иднината ќе биде ексклузивно транссексуална); други дека можеби се работи за медиумски трик организиран од студиото, за да се натераат луѓето кои не гледаат научна фантастика, да отидат на некоја од проекциите на овој филм за чие снимање се потрошени повеќе стотици милиони долари. Но, без разлика на вистинските причини, останува впечатокот дека овој протест остава лош впечаток за ЛГБТ заедницата. Борбата за еднаквост никогаш не треба да оди предалеку.

S

smart ass

Гостин
Имаше ли геј во лорд оф д рингс???

Не можат ваљда дрвата да се тресат ебаго.:toe:

Исто и трансформерите,клонтруперс,квајгон,себулба...:toe:

П.С ова како грците е јако. ахаха

Zodiak DJ

♥ I feel you... Anyway ♥
Член од
8 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
21
Зошто едноставно се занимава некој со вакви глупости... Што фајде од ставање на сексуалноста на тацна пред некој... Не велам да си ја чуваат само у спална... Не знам што ќе постигнат со вакви работи... А ова не разбрав кое е здружение, што е?? Или и ова е некој маркетиншки трик против LGTQ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom