LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Џабе прашуваш ќе те излаже, ќе рече сакам да биде хетеро или хомо како тоа ќе се чувствува, а всушност никогаш не би посвоил ќерка.....
Јас би посвоил ќерка. Но сепак би идел на вештачко оплодување/сурогат мајка и сл., бидејќи сакам мое дете да имам.

ЕДИТ:

Нека се две ќерки близначки! :)

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Ќе ја детерминираш мојата ментална матрица според одговорот на едно прашање?! Сега ми е страв да одговорам :pos:

Не, не се гадам од секс со жена. Да, ќе имам дете со другарка која е лезбејка (уште финансиите да ги средиме) :vozbud: и сакам моето дете да е живо, здраво, со сите прстиња на шачките и ноџињата.

На други потпрашања ќе одговорам само во присуство на адвокат :)
Значи повторно го избегна одговорот на прашањето.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Јас би посвоил ќерка. Но сепак би идел на вештачко оплодување/сурогат мајка и сл., бидејќи сакам мое дете да имам.

ЕДИТ:

Нека се две ќерки близначки! :)
Лажеш! :)
На педер не може да му се верува хехехе

L

Liberation

Гостин
Значи повторно го избегна одговорот на прашањето.
Добро, еве конкретно:

И да се роди стрејт, уште од рани години ќе му давам да се игра со кукли наместо со колички и пиштољчиња, ќе го облекуваме во розови фустанчиња и ќе игра само ластик со другарките (што е сигурно, сигурно си е). Пошто ја така праев, и еве, геј сум.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Добро, еве конкретно:

И да се роди стрејт, уште од рани години ќе му давам да се игра со кукли наместо со колички и пиштољчиња, ќе го облекуваме во розови фустанчиња и ќе игра само ластик со другарките (што е сигурно, сигурно си е). Пошто ја така праев, и еве, геј сум.
Значи игнорирањето на прашањето и обидот да се одговара шеговито затскрива нешто друго длабоко во тебе нели?

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Добро, еве конкретно:

"Секоја лага пола вистина" во случајов цела вистина хахаха

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
да не сфатат оти црнците ги добиле своите права бидејќи тоа е природен тек на настанаите, а вас педерите ве има од времете на Стара Грција и порано и мислите дек анеколку илјади години не биле доволни природата да с епогрижи да си го најдете своето место на оваа планета рамо до рамо со останатите што не се како вас?????
Да бидеш црнец е последица на природата, исто како што и да бидеш хомосексуалец.

Патем, не има од кога Човештвото постои како такво. Батали Грција.

Типично педерско-феминизирано размислување! Абе поарно исечете си ги рудиментираните полови органчиња и сменете си го полот, барем некој аир да види од вас некој загорен повратник од Идризово. :bip::pos::sekss:
Сега ова феминизирано од каде дојде? Или онака го спомна, за јас да ти кажам дека би те убедил во спрoтивното доколку се сретнеме? :vozbud:

Како што реков, предвидливи сте како Wrestlemania :vozbud:

Иначе далеку од феминизиран сум. Потврдено и од неколку кајгана членови, знаат кои се :wink:. Ако бев, немаше 95% од машкото друштво да ми се хетеросексуалци.

Лажеш! :)
На педер не може да му се верува хехехе
Важи. Ќе ти пратам разгледница, од мене, партнерот и децата (кога ќе ги имам) ;), колку за обид да те разубедам.

L

Liberation

Гостин
Значи игнорирањето на прашањето и обидот да се одговара шеговито затскрива нешто друго длабоко во тебе нели?
Така е докторе Чадловски...

Како сакаш да ти одговорам на хипотетичко прашање каде ја не би имал благе везе со сексуалната ориентација на детето? Ме прашуваш како од родителите да зависи дали детето ќе им биде геј или стрејт, па уште и што ќе сум сакал да биде.

Ти изгледа не разбираш дека личната среќа на индивидуата не зависи од неговата сексуална ориентација. Ти го разбирам прашањето, ако кажам дека сакам да биде стрејт, ќе речеш ете, ти знаеш дека си болен, па не сакаш и детето да ти биде болно, ако кажам да биде геј, ќе речеш на вас не треба да ви се дозволи да чувате деца, како демек од вас да зависи дали ја ќе чувам или нема да чувам дете.

Каков одговор бараш? Секој родител сака живо и здраво дете, без разлика на полот. Пошто само тое е релевантно за среќата и иднината на детето.

Еве ја да те прашам, како би реагирал ти ако твоето дете ти каже дека е геј?

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Да бидеш црнец е последица на природата, исто како што и да бдеш хомосексуалец.

Патем, не има од кога Човештвото постои како такво. Батали Грција.
Токму така - црнците како последица на природата си добија свои права за пар стотина години. А за вас како ГРЕШКА на природата поминаа илјадници години и пак бе не сте го нашле своето место. На хартија некаде да ама на секој друг начин сте далеку од прават на црнците нели?

L

Liberation

Гостин
Сега ова феминизирано од каде дојде? Или онака го спомна, за јас да ти кажам дека би те убедил во спрoтивното доколку се сретнеме? :vozbud:

Иначе далеку од феминизиран сум. Потврдено и од неколку кајгана членови, знаат кои се :wink:. Ако бев, немаше 95% од машкото друштво да ми се хетеросексуалци.
Потврдувам :)

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Токму така - црнците како последица на природата си добија свои права за пар стотина години. А за вас како ГРЕШКА на природата поминаа илјадници години и пак бе не сте го нашле своето место. На хартија некаде да ама на секој друг начин сте далеку од прават на црнците нели?
Грешка на природата може да си и ти, по ред причини, да не ги набројувам. Ама тоа ќе биде мое лично мислење, неподржано од нешто друго, исто како и твоето.

Инаку, ако бевме грешка на природата, аномалија, со помош на еволуцијата таа ќе исчезнеше. Природата не повторува грешки, милиони години по ред.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525

И сигурно на сите твои другари хетеросексуалци им ги меркаш контурите на нивните пениси преку пантолома:vozbud: блазе си ти хаххахаха:pos2:

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Така е докторе Чадловски...

Како сакаш да ти одговорам на хипотетичко прашање каде ја не би имал благе везе со сексуалната ориентација на детето? Ме прашуваш како од родителите да зависи дали детето ќе им биде геј или стрејт, па уште и што ќе сум сакал да биде.

Ти изгледа не разбираш дека личната среќа на индивидуата не зависи од неговата сексуална ориентација. Ти го разбирам прашањето, ако кажам дека сакам да биде стрејт, ќе речеш ете, ти знаеш дека си болен, па не сакаш и детето да ти биде болно, ако кажам да биде геј, ќе речеш на вас не треба да ви се дозволи да чувате деца, како демек од вас да зависи дали ја ќе чувам или нема да чувам дете.

Каков одговор бараш? Секој родител сака живо и здраво дете, без разлика на полот. Пошто само тое е релевантно за среќата и иднината на детето.

Еве ја да те прашам, како би реагирал ти ако твоето дете ти каже дека е геј?
Тоа ти мислиш дека е последица на некои си природни околности за тоа што пар доктори у свет од политички причини решиле да кажат дека хомосексуалноста не е болест. Не нема да кажам како што си навел горе, ама едно е јасно ти се момче кое е исплашено премногу заради својата сексуална ориентација и со овој приод само се обидува да себе си си докаже дека не е така.

Ако ми каже такво нешто навистина не знам како ќе реагирам, ама нема да е тоа позитивно секако. Откако се роди моето дете велам само подалеку од Дрога и Хомосексуалност - двете најлоши работи во современиот свет!

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Грешка на природата може да си и ти, по ред причини, да не ги набројувам. Ама тоа ќе биде мое лично мислење, неподржано од нешто друго, исто како и твоето.

Инаку, ако бевме грешка на природата, аномалија, со помош на еволуцијата таа ќе исчезнеше. Природата не повторува грешки, милиони години по ред.
Сакаш да кажеш дека болестите настанале како последица на модерното живеење:jaj: какви глупости се изнатреска уште од почетокот на човештвото постоеле болести,аномалии, психички пореметени, умоболни и разни синдроми нема сега цел медицински атлас да ти го набројувам....

--- надополнето ---

Не, он им ги мерка задниците.
Зависи дали е актив или пасив, јас ли ќе те учам како идат тие работи :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom