Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, немој да се селиш, има фикс за тоа, инсталирај Dorimanx кернел, 8.1 е најнов, и во ST Tweaks енејблирај алукард хотплаг и говернор, thank me later.
Читам нешто slow-motion ова она , да прашам да не знае некој некоја добра апликција за slowmotion . имам HTC desire 816 снима со 30-60fps , и има опција во камерата slow motion , ама кога снимам е многу темна снимката (сваќам со помалце светлина за подобри по јасни слики ) , е сега не некоја друга апликацина додатна за да можам видео од 60 фпс да го направам slow , кжувајте![]()
Знам дека камерата нема да снима во slowmo ама кажав дека има опција што само го претвпра во slowmo , ама го вади многу темно видеото , и прашав дали има некоја добра апликација што можам да го претворам од кога ќе го снимам видеото, значи пример: уклучувам апликација одбирам галерија селектирам видео снимано со 60 фпс и тоа да го направи во slowmo , тоа ми беше прашањето .Снимај со 60 и видеото пушти го на 0.5 брзина. Не дека камерата ќе снима во slow-mo, нема логика, туку колку повеќе фрејмови, толку течно видео во slow motion.
Oд викендoт сoпственик нa лг г2. Кoјa aпликaцијa е сличнa нa нoкиa кaмерa? Хелп[DOUBLEPOST=1411983896][/DOUBLEPOST]Дa му прaвaм рooт и дa менувaм рoмoви имa пoтребa, имa некoј рoм пoдoбaр oд oфицијaлниoв или?
1020 и 820Што виндоус фоун имаше ти братче ?)
1020 и 820