LG G2 - снимање видео во 30fps и 60fps, што е разликата?

• Креатор на темата Креатор на темата ljubomir2
  • Време на започнување Време на започнување
Не, немој да се селиш, има фикс за тоа, инсталирај Dorimanx кернел, 8.1 е најнов, и во ST Tweaks енејблирај алукард хотплаг и говернор, thank me later.

Не, немој да се селиш, има фикс за тоа, инсталирај Dorimanx кернел, 8.1 е најнов, и во ST Tweaks енејблирај алукард хотплаг и говернор, thank me later.

Први имресии од овој ром е дека е далеку далеку подобар од ромот за г3. Батерија има феноменална од сабајле до сега имам уште 73% а цело време сум на него.

Брзината се осеќа дека лета, многу многу побрз од минатиот. Камерата со 4к и slow mow си е тука. Lock Screen од г флекс е тука и е многу јак :)

Сега за сега ќе седам на овој ром. Познавајќи се себеси мислам нема никогаш да имам еден исти ром повеќе од 3-4 недели :)

Cloudy е најдобриот ром за G2 нема конкуренција, си требал само друг кернел да шибнеш и крај. Има ли овој ART поддршка?

Art Suport confirm

А што е финтата со тоа кернели ова она? Работи со нив побрзо демек?

Да, по оптимизирано работи, и има многу додатни опции за кастомизација.

Има опција без root / rom да се стави G Flex Lock Screen? Зашто сега за сега на Stock телефонов полетува :)

Читам нешто slow-motion ова она , да прашам да не знае некој некоја добра апликција за slowmotion . имам HTC desire 816 снима со 30-60fps , и има опција во камерата slow motion , ама кога снимам е многу темна снимката (сваќам со помалце светлина за подобри по јасни слики ) , е сега не некоја друга апликацина додатна за да можам видео од 60 фпс да го направам slow , кжувајте :)

Читам нешто slow-motion ова она , да прашам да не знае некој некоја добра апликција за slowmotion . имам HTC desire 816 снима со 30-60fps , и има опција во камерата slow motion , ама кога снимам е многу темна снимката (сваќам со помалце светлина за подобри по јасни слики ) , е сега не некоја друга апликацина додатна за да можам видео од 60 фпс да го направам slow , кжувајте :)

Снимај со 60 и видеото пушти го на 0.5 брзина. Не дека камерата ќе снима во slow-mo, нема логика, туку колку повеќе фрејмови, толку течно видео во slow motion.

Снимај со 60 и видеото пушти го на 0.5 брзина. Не дека камерата ќе снима во slow-mo, нема логика, туку колку повеќе фрејмови, толку течно видео во slow motion.
Знам дека камерата нема да снима во slowmo ама кажав дека има опција што само го претвпра во slowmo , ама го вади многу темно видеото , и прашав дали има некоја добра апликација што можам да го претворам од кога ќе го снимам видеото, значи пример: уклучувам апликација одбирам галерија селектирам видео снимано со 60 фпс и тоа да го направи во slowmo , тоа ми беше прашањето .

Oд викендoт сoпственик нa лг г2. Кoјa aпликaцијa е сличнa нa нoкиa кaмерa? Хелп :)[DOUBLEPOST=1411983896][/DOUBLEPOST]Дa му прaвaм рooт и дa менувaм рoмoви имa пoтребa, имa некoј рoм пoдoбaр oд oфицијaлниoв или?

Што виндоус фоун имаше ти братче ? :))

Кажете добар плеер за slow motion, неможам да најдам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom