Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.785
- Поени од реакции
- 18.536
Најдов друго видео, сега пробувам![]()
Oк пиши што си направил, ако средиш све, ќе ти кажам што да подесиш за да лета телефонот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најдов друго видео, сега пробувам![]()
Oк пиши што си направил, ако средиш све, ќе ти кажам што да подесиш за да лета телефонот.

Не ме зезај? како успеа ццц? : /
E ajde de...... ostavi toa nikako da go procita ubuntuvo telefonov, sega i cel den treba da mi zamine vo probuvajne, ako uspeam....
Пробај го ова...
Не ме зезај? како успеа ццц? : /
ПРВО БЕЈСБЕНД! модем да флешнеш треба, па после Cloudy, иначе да прво wipe како што наведов во постот читај добро тоа што го наведов во тој пост! мора baseband прво, па после cloudy g3 2.0.
Lol iskreno pojma nemam sto pravis...[emoji2]Финтата е што сум заглавен сега во ова, не е битно дали ќе го рестарирам или не се укчучува тука.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2451696
Ова треба да го правам сега.
Што е ова адб?![]()
Lol iskreno pojma nemam sto pravis...[emoji2]

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
После 4 дена работа, телефонот вратен во живот. Не ми се верува, кренав раце веќе а по мобилариве ми викаа дека нема враќање.
IRC #lg-g2 - благодарение на дечкиве од мирц (инсталирав мирц после 10 години), значи колку спремни дечки има чудоо некое...
БДВ имам cyanogen mod 4.3.1 верзија, сега ќе одам на Cloudy2
Oдлично, пиши што си направил, и откако ќе инслираш Cloudy, прати ми пп ако сакаш да ти лета телефонот![]()

Инсталирав ми се допаѓа многу, ама кога влегувам во камерата и кликам на видео и одма почнува со снимање, како да направам за 4г и за слоW видео?![]()