LG G2 - снимање видео во 30fps и 60fps, што е разликата?

• Креатор на темата Креатор на темата ljubomir2
  • Време на започнување Време на започнување
Oк пиши што си направил, ако средиш све, ќе ти кажам што да подесиш за да лета телефонот.

Средив го брикнав :pos:

Сега гледам треба да спуштам убунту и преку него да се замарам. Ќе биде долга вечер изгледа

Овој е проблемот

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142

Не ме зезај? како успеа ццц? : /

Пробај го ова...

Naredno ke go probam ova, ama neznam dali imam pristap do download mode, deka koga ke go povrzam i drzam vol+ ne se pojavuva nisto[DOUBLEPOST=1412440275][/DOUBLEPOST]
Не ме зезај? како успеа ццц? : /

KONECNOOOO nekakov napredok, posle 24 casa ostaveni ocite na komjuter uspeav da napravam cekor nekoj i sega na teleofnot imam TWRP recovery.

Pojma nemam sto e i neznam sega od tuka sto da pravam, no sepak e napredok barem se uklucuva do nekade![DOUBLEPOST=1412440446][/DOUBLEPOST]Абе ова е ок сега изгледа, има се инстал вајп дата ова она. Да му го пукнам тоа од г3 ромот?

Последно уредено:
ПРВО БЕЈСБЕНД! модем да флешнеш треба, па после Cloudy, иначе да прво wipe како што наведов во постот читај добро тоа што го наведов во тој пост! мора baseband прво, па после cloudy g3 2.0.

ПРВО БЕЈСБЕНД! модем да флешнеш треба, па после Cloudy, иначе да прво wipe како што наведов во постот читај добро тоа што го наведов во тој пост! мора baseband прво, па после cloudy g3 2.0.

Финтата е што сум заглавен сега во ова, не е битно дали ќе го рестарирам или не се укчучува тука.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2451696

Ова треба да го правам сега.

Што е ова адб? :icon_lol:

Lol iskreno pojma nemam sto pravis...[emoji2]

кратко опишано.

Телефонот се избриша се, и кога се уклучуваше немаше ни download mode, ни recovery ни fastboot значи ништо, седеше лг лого се појавуваше botloader secyrity error и после тоа црн екран.

Инсталирав убунту после 20 часа мачење и инсталирање драјвери успеав да го бутирам но сега се бутира само во TWRP recovery. Што и да правам сега се бутира само во тоа, никако да се уклучи системот.

Но добро е тоа што сега му вратив на телефонот да има download mode, па сега ќе пробам со kdz да го вратам некако. И ја незнам што правам искрено, ама знам дека му ебав мајката :pos:

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

После 4 дена работа, телефонот вратен во живот. Не ми се верува, кренав раце веќе а по мобилариве ми викаа дека нема враќање.

IRC #lg-g2 - благодарение на дечкиве од мирц (инсталирав мирц после 10 години :icon_lol:), значи колку спремни дечки има чудоо некое...

БДВ имам cyanogen mod 4.3.1 верзија, сега ќе одам на Cloudy2

Oдлично, пиши што си направил, и откако ќе инслираш Cloudy, прати ми пп ако сакаш да ти лета телефонот :D

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

После 4 дена работа, телефонот вратен во живот. Не ми се верува, кренав раце веќе а по мобилариве ми викаа дека нема враќање.

IRC #lg-g2 - благодарение на дечкиве од мирц (инсталирав мирц после 10 години :icon_lol:), значи колку спремни дечки има чудоо некое...

БДВ имам cyanogen mod 4.3.1 верзија, сега ќе одам на Cloudy2

Oдлично, пиши што си направил, и откако ќе инслираш Cloudy, прати ми пп ако сакаш да ти лета телефонот :D

Инсталирав ми се допаѓа многу, ама кога влегувам во камерата и кликам на видео и одма почнува со снимање, како да направам за 4г и за слоW видео? :)

Инсталирав ми се допаѓа многу, ама кога влегувам во камерата и кликам на видео и одма почнува со снимање, како да направам за 4г и за слоW видео? :)

slow видео само со XCAM, и тоа адванс апликациајта треба да ја инсталираш (за кастом ромови не за г2 сток) и ништо друго, драјвер не ти треба. После тоа избираш 720p (slow motion) мислам дека пишува, и снима во 120 фпс, за да има ефект, мора да биде на двена светлина, колку повеќе фремови, толку повеќе светлина е потребна. Кога ќе го пуштиш видеото потоа, автоматски е успорено :)

4K е сетинг, кој го има само во видео опциите т.е. избираш 3840 x 2160 и снимаш.

Разочаран од батеријата морам да сменам ром. Се селам на ClodyFlex 2.6. Треба да се проба со овој како ќе оди :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom