Лето...Тапа?

• Креатор на темата Креатор на темата GokiVe
  • Време на започнување Време на започнување
Вака, кога отвораш тема на форум, треба да имаш предвид дека тема не се отвора само со една реченица. :)
Образложи ја малку темата, постави некое прашање, вака нема никаква смисла. :)

Ова лето ми е најјакото лето во животов, а ми е прво лето да бидам сингл. Така да шо те матам. :icon_lol:
И ај атер за Крејзи нека постој темава и авторот има шанса малку да ја потпрошири,и онака нема некои нови дискусии, а останатите без ремет (многу). :D

Убо си е летово бе, шо му фали. Ако ги исклучиме сите невремиња шо беа во Македонија, и сета жештина, убо си е. Плус од фамилијава сите здрави, живи, не треба фазла.

Тапа...
Plastic_Bottle_Cap.JPG
Стварно тапа... Врнеше, истураше, ветришта, пеколни горештини, нема лек за жешкото. Да е ладно, наоблечи се и немаш гајле, барем за мене важи ова, а летото, колку и да се соблекуваш, се ти е за џабе. Да неможи човек да излези надвор... Цело лето спијам на рандом и онака имам проблеми со спиењето, па и одова жешкото... Да не рачунам што и на рандом денови имам (2 часа спан) одено на лозјето о автоматски 2-3 дена се ти е побркано. Ако ви се верува, 3 недели немам салам спиено. Или спијам по 2-3 часа, или 12 часа преку целата ден и инстант после на лозјето, или 24 часа без сон, и после пак рандом време на спиење... КАТАСТРОФА!

Последно уредено:
Вака, кога отвораш тема на форум, треба да имаш предвид дека тема не се отвора само со една реченица. :)

Реченица? Среќа имаш и еден збор што искористил. Пред некој ден видов тема со три точки отворена (не знам шта речи ...)

Da bese recenica, dobro ke bese. Jas bi ja frlila u kanta temava. Bez razmisluvanje.

Би рекла дека на моменти е повеќе од тапа.
Али на моменти и да не е тапа.
Се е до состојбата и околностите.
:tapp:

Незнам,јас мислев само до мене е шо ми е убитачно досадно ама ок.
Инаку да,тапа е. И ќе продолжи да биде тапа ако не знаеш да си ја направиш интересна.

Ова лето ми е најјакото лето во животов, а ми е прво лето да бидам сингл. Така да шо те матам. :icon_lol:
И ај атер за Крејзи нека постој темава и авторот има шанса малку да ја потпрошири,и онака нема некои нови дискусии, а останатите без ремет (многу). :D
Откако си роден си во врска ? Ц ц ц... некои луѓе имаат ептен среќа.:vozbud:

Ритамот на летото, самба, румба ча ча ча, ја бре :icon_mrgr:, љуѓе вакви такви онакви, шарени и бели и понекоја кокона чоколадно обоена, сурати искривени и изветреани, понекојпат поче алкохол него ли шо требит, по некоја дрога и курви(тиитт!) и уште некој поштени ѕенцки со говорни мани од аустрелијата. Познаства разни, многу животни причи и остали заврзлами.
!

Светско имаше бе, помина месец дека ко нишо...следниве два месеца прилично тапа ама јебеш га.

Јако пичкариште ти бе :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom