Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вака, кога отвораш тема на форум, треба да имаш предвид дека тема не се отвора само со една реченица.Тапа?
Вака, кога отвораш тема на форум, треба да имаш предвид дека тема не се отвора само со една реченица.
Образложи ја малку темата, постави некое прашање, вака нема никаква смисла.![]()
Da bese recenica, dobro ke bese. Jas bi ja frlila u kanta temava. Bez razmisluvanje.Вака, кога отвораш тема на форум, треба да имаш предвид дека тема не се отвора само со една реченица.
Образложи ја малку темата, постави некое прашање, вака нема никаква смисла.![]()
Откако си роден си во врска ? Ц ц ц... некои луѓе имаат ептен среќа.Ова лето ми е најјакото лето во животов, а ми е прво лето да бидам сингл. Така да шо те матам.
И ај атер за Крејзи нека постој темава и авторот има шанса малку да ја потпрошири,и онака нема некои нови дискусии, а останатите без ремет (многу).![]()
Јако пичкариште ти беОва лето ми е најјакото лето во животов, а ми е прво лето да бидам сингл. Така да шо те матам.
И ај атер за Крејзи нека постој темава и авторот има шанса малку да ја потпрошири,и онака нема некои нови дискусии, а останатите без ремет (многу).![]()