Летни Олимписки Игри - Лондон 2012 [генерална дискусија]

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Интересни се сите спортови бе, навечер се знае пливање и атлетика ама би сакал и осанатите спортови да ги гледам, може на некој ке му се бендиса па ке реши да го спортува:)))))

Јас на пример секогаш најголем предизвик ми бил пентатлон ли беше она...трчање, велосипед и пливање, врвот на кондицијата ама тогаш почнав да пушам и толку:)

Триатлон е тоа, модерен пентатлон е пливање, јавање коњи, стрелање, мечување, и крос кантри трчање :) Поразноврсен спорт од ова амин.
--- надополнето: 28 јули 2012 во 14:52 ---
Inaku da dokumentiram uste edna informacija:
London 2012 Olympics: Great Britain rowing men’s eight lose out to World Champions Germany at Dorney Lake

:icon_lol:
Ovie nema nieden zlaten medal da osvojat.

Ќе освојат, Мо Фара, Марк Кавендиш, Бредли Вигинс, Сер Крис Хој, Ребека Адлингтон, Пола Редклиф, нема шанси некој од овие да нема злато :)

Интересни се сите спортови бе, навечер се знае пливање и атлетика ама би сакал и осанатите спортови да ги гледам, може на некој ке му се бендиса па ке реши да го спортува:)))))

Јас на пример секогаш најголем предизвик ми бил пентатлон ли беше она...трчање, велосипед и пливање, врвот на кондицијата ама тогаш почнав да пушам и толку:)
Тоа ти е триатлон :D

Dark King Ilumious
Едноставно некои спортови се поатрактивни од другите, па затоа и ќе бидат позастапени на ТВ.
Никој не рече дека индивидуалните спортови се подосадни од тимските, баш напротив има некои доста интересни индивидуални споротви.

И не , не ми е ова прва олимпијада, само претеравте со жалењето за (не)емитувањето на ТВ на некои "безвезни" спортови.:)

Dark King Ilumious
Едноставно некои спортови се поатрактивни од другите, па затоа и ќе бидат позастапени на ТВ.
Никој не рече дека индивидуалните спортови се подосадни од тимските, баш напротив има некои доста интересни индивидуални споротви.

И не , не ми е ова прва олимпијада, само претеравте со жалењето за (не)емитувањето на ТВ на некои "безвезни" спортови.:)
и ти си до некаде во право, ама
http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html
користете firefox на Хром заебава.
П.С.
На 6-иот канал има џудо:D

За да гледате кој спорт сакате користете го официјалниот сајт на BBC http://www.bbc.co.uk/sport/olympics/2012/live-video. Таму има до 24 стримови во секој момент за сите настани. Е сега, проблемот е што ова е достапно само за Британците. Но јас ќе ви помогнам со едно мало програмче, т.е. ова - http://www.expatshield.com/. Ова ви дава британска IP адреса и може да гледате без проблем. Многу лесно е за користење, труп да си за компјутери ќе се снајдеш. Башка се наоѓа и во други ситуации кога сакаш да сурфаш анонимно или ако си онлајн бељаџија.

:cuc: Thanks
--- надополнето: 28 јули 2012 во 15:05 ---
Da se pofalam gledam badminton :D

Сигурно поинтересно ќе ви биде да гледате бадминтон или триатлон од колку отепаната кошарка што е даваа себајлево или ракометот кореа

Почна и пинг-понг на BBC :)

Кој сака да гледа мечување жени , моментално даваат тоа на 2DF ( германски тв канал ) .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom