- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 10.105
- Поени од реакции
- 15.069
Добро, ти си паметен, не вреди да ти се објасни.Па нормално дека не е така лесно што се трудам јас да објасна а јас мислам дека никаде не потенцирав дека сакам да станам нивни член
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро, ти си паметен, не вреди да ти се објасни.Па нормално дека не е така лесно што се трудам јас да објасна а јас мислам дека никаде не потенцирав дека сакам да станам нивни член
Фала брат на комплиментот ако беше комплимент и јас мислам дека и ти си еден интелигентен човекДобро, ти си паметен, не вреди да ти се објасни.
Е таму прво ќе те тестираат прво колку вотка можиш да искрепишa dali e nekoj zapoznaen i za ruskata legija na stranci ne mora francuska ili avstraliska amerikanska?[DOUBLEPOST=1408741559][/DOUBLEPOST]znam ruskata pocna da funkcionira od 2010 prilicno nova so 3 godini dobivas drzavjanstvo najcesto te prakkat juzna osetija abhazija kako bese i cecenija![]()
poznavam eden covek tamu, se slusase od lokalnite seznajkovci deka mesto pojadok da im davaat im davale da gledaat sliki od nivnite bifsi so fotomontirani seks sceni za da gi potseti deka zenite se kur*i i deka ne vredi da se zamaras so niv, pa od tamu da im tekne deka vojnata e prava rabota za niv i deka treba gnevot da go isfrlat na nevini momcinja i postari gospodini.Колку што ми е познато ние сме во пријателски такоречи сојузнички односи со франција. Не ги знам законите ама нема логика некој да правии проблем.
A за ризикот шо викаат јебеш тоа. Зорт е зорт. Дали ќе си на скеле или ова исти кур.
Мада стојам на ставот дека да држиш мистрија за 2000 евра е ипак полесно.
Во служба што има врска со безбедност, особено врвна, платата е најнебитна работа.Највисока плата е 4000 и нешто евра и тоа можеш да ја постигнеш тек после 10-15 години стаж,и некои чинови.Реално многу малце се платени за таква работа,боље ќе берам маслинки и помаранџи у Грчка.Е сеа што има болни луѓе што убивањето и опасноста им го крева адреналинот,би ја работеле "работава" и беспари.И има веќе ваква тема,спојте ја.
За ова знам дека е најаката армија во свет, и дека после ова (ако преживее) веќе никој не се враќа ист на психолошки план. Платата јас имам слушнато дека е и до 4 милиони евра месечно на тие што се во првите редови, а за да те примат треба премногу тестови да поминеш и разни измачувања психички и физички. Тука одат сва и свашта од луѓе со криминално досие од мал калибар, до луѓе со тешко криминално досие ко убиства и такви работи, одат и нормални луѓе што сакат и да заработат. Е сеа не познавам никој од Македонија што отишол, ама знам дека воџата на навивачите на Евертон отиде во ова, за да не оди во затвор и ги помина тестовите и све тоа. Нешто инфо друг ако има нека пише или даде линкче![]()
Колку што се сеќавам во списанието Сведок имаше интервју со македонец што десертирал од легијата