Legends of Tomorrow

OmarSpears

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.365
Поени од реакции
3.117


Прво Arrow, потоа The Flash, Legends of tomorrow e третиот серијал oд Arrowverse.



Се почнува кога Rip Hunter патува од иднината со цел да регрутира тим од херои и антихерои кои треба да го спречат Vandal Savage да го уништи светот.

*Ликови (сликата погоре):
- Rip Hunter
- Professor Martin Stein / Firestorm и Jefferson Jackson / Firestorm
- Sara Lance / White Canary
- Ray Palmer / Atom
- Chay-Ara / Kendra Saunders / Hawkgirl
- Khufu / Carter Hall / Hawkman
- Leonard Snart / Captain Cold
- [URL='https://en.wikipedia.org/wiki/Heat_Wave_%28comics%29']Mick Rory / Heat Wave[/URL]
 
Последно уредено:

marinium

Even Cops Dial 911 -S.W.A.T !
Член од
5 мај 2013
Мислења
984
Поени од реакции
496
што е ова ?
 

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.668
Поени од реакции
4.397
Некако не им е баш разработено како што треба, а time-travel и онака е комплицирана тема. Мислам дека ако не се потрудат повеќе брзо ќе заврши.
 
Член од
11 мај 2013
Мислења
576
Поени од реакции
731
Ја гледам,и сум разочарана...очекував повеќе искрено,не само летање од едно на друго место.После тоа и приказната не им е добро обработена.
И слушнав дека ќе ја прекинат,само 10 епизоди ќе има,поради тоа што било многу скапо правењето на епизодите,ефектите,платата на актерите и слично ама не знам што ќе испадне од сето тоа.
Се на се,не ми се свиѓа..Flash и Arrow се каде каде подобри.
 
B

beaverknight

Гостин
Добра е за тепање време, за друго нешто тешко...
 
Член од
13 април 2008
Мислења
7.589
Поени од реакции
6.945
Look at these anime eyes. Gotta love 'er :гик::love::love::love:


За овие двајца ^^ и истер-еговите шо ги фрлаат низ тајм травелот, вреди да се гледа ЛОТ. Ептен кул беше да се види Old-Goatee_Beard-No_Arm Оливер од Дарк Најт стрипот (па и цртанот) на Френк Милер + Конор Хок (иако во 360 степени изпревртена верзија:facepalm:) во апокалиптичен Стар Сити ... т.ј. модерн деј Готам. :icon_lol::P
 

Arwen Undómiel

don't quit the chase
Член од
28 јануари 2016
Мислења
209
Поени од реакции
429
Првата сезона едвај ја изгледав до половина. Приказната слабо се одвиваше, соодносот помеѓу ликовите ми делуваше ептен исфорсиран и фејк. Затоа ја прекинав. НО... се случи еднаш немајќи што да гледам во моментот, да продолжам од каде што застанав. Првата сезона... така-така. Втората сезона... ПРЕДОБРА. Помеѓу моменталното стање на The Flash, Arrow и оваа серија, дефинитивно оваа ми е најдобра.
Во втората сезона воглавно негативец е Eobard Thawne и многу ми се допадна како е претставен, борбата против него не е лигава како во The Flash, напротив, многу интересни ситуации и заплети се смислени. На врв на се, му потпомагаат Damien Darhk и Malcolm Merlyn, 2 лика кои одлично ги вклопиле за да don't go to waste со оглед на тоа дека Дејмиен повеќе не е дел од Arrow, а Мерлин има мала улога.
Се ми се допадна во врска со втората сезона, почнувајќи од тоа што ги вклучија the Justice Society of America и Amaya како лик; периодот кога Рип не беше Рип, а потоа кратко време беше и негативец; целата приказна околу the Spear of Destiny. Шлагот на тортата беше последната епизода... многу добро обработено, од тематика до претстава. I'm looking forward за 3-та сезона, мислам дека ќе биде интересна, само да не ја разлигават.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom