RazerOptic
Admirable
- Член од
- 10 ноември 2012
- Мислења
- 170
- Поени од реакции
- 125
Има се потенцијал.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Арен ни е вокалот доста го ребравтеОк е вокалот бе, малце подлабок али што има везе. А и добро е облечен само движењето малце тера на кај Горан од Перо деформеро. Уште ружа му фали у уста.
Секако дека заедно ќе останеме,летово албум вадиме здравје само,песната шо ја постна е епик.Hah dobar mediokritet......Poveke vezbanje, pomalku kurnazenje. Se nadevam ke izdrzite zaedno i nema da vi ostane ova kurnaz spot za fakanje "metalki", mladi ste.....Koa ke vagate honorari od svirki po kafiki onda ke lupnite pari i na nekoe poasol spotce
btw uste nesto novo od Makedonska underground rok scena.
Добро е, добро е, ќе ве биде.Темава ја отворам со цел да си го промовирам бендот,песната за 3 дена наполни 5000+views,и најважното сакам мислење од сите вас,каква е што е,секоја критика е добредојдена.
http://www.youtube.com/watch?v=pXaq7AxuhGM Позз..
Гитаристот е ученик на Дамјан Пејчиновски,знае ваљда шо прајДобро е, добро е, ќе ве биде.
Обично кога ќе ми се допадне некоја трака ја слушам на пример 24/7 едно недела дена, од оваа песна почетокот со гитара би го слушал некое време, другото не, додатно искрено според мене името на бендот е малку даун, али сепак имате музички потенцијал - тоа е битно, така што се на се во ред сте продолжете со работа.
Хахахахаха брат и ја незнам зашто пред багер застана да пее другаров..за тоа сите скоро зборат,ама ајде гурај,што неможе багерот он со лопатата фаќа хахаДобри дечки сте, секој со свој стил гледам некој Дамјан Пејчиноски некој Врчак со капа се направил ама ок тоа не треба да се дискутира, битно ми е сцената Венцо Дигитал ви ја спремаше? Пошо there is a fucking багер во позадина. Можеби е некој симбол, не знам, ама општо ко бенд ме потсетивте на овие.
![]()
Го знаеш или онака ?Стрелка рулс !!![]()
Ацо,кичмата.100ле воле топ ви е продужете![]()
добро го знамГо знаеш или онака ?![]()