Legal Suicide

• Креатор на темата Креатор на темата CrookedYoung93
  • Време на започнување Време на започнување
Ок е вокалот бе, малце подлабок али што има везе. А и добро е облечен само движењето малце тера на кај Горан од Перо деформеро. Уште ружа му фали у уста.
Арен ни е вокалот доста го ребравте :D

Hah dobar mediokritet......Poveke vezbanje, pomalku kurnazenje. Se nadevam ke izdrzite zaedno i nema da vi ostane ova kurnaz spot za fakanje "metalki", mladi ste.....Koa ke vagate honorari od svirki po kafiki onda ke lupnite pari i na nekoe poasol spotce
btw uste nesto novo od Makedonska underground rok scena.

Hah dobar mediokritet......Poveke vezbanje, pomalku kurnazenje. Se nadevam ke izdrzite zaedno i nema da vi ostane ova kurnaz spot za fakanje "metalki", mladi ste.....Koa ke vagate honorari od svirki po kafiki onda ke lupnite pari i na nekoe poasol spotce
btw uste nesto novo od Makedonska underground rok scena.

Секако дека заедно ќе останеме,летово албум вадиме здравје само,песната шо ја постна е епик.

414_278570208941852_361080334_n1.jpg

Заборавив да напоменам дека препознав еден од момциве. Можеби е тапанарот, а можеби не :icon_lol:

Темава ја отворам со цел да си го промовирам бендот,песната за 3 дена наполни 5000+views,и најважното сакам мислење од сите вас,каква е што е,секоја критика е добредојдена.
http://www.youtube.com/watch?v=pXaq7AxuhGM Позз..
Добро е, добро е, ќе ве биде.

Обично кога ќе ми се допадне некоја трака ја слушам на пример 24/7 едно недела дена, од оваа песна почетокот со гитара би го слушал некое време, другото не, додатно искрено според мене името на бендот е малку даун, али сепак имате музички потенцијал - тоа е битно, така што се на се во ред сте продолжете со работа.

Добро е, добро е, ќе ве биде.

Обично кога ќе ми се допадне некоја трака ја слушам на пример 24/7 едно недела дена, од оваа песна почетокот со гитара би го слушал некое време, другото не, додатно искрено според мене името на бендот е малку даун, али сепак имате музички потенцијал - тоа е битно, така што се на се во ред сте продолжете со работа.
Гитаристот е ученик на Дамјан Пејчиновски,знае ваљда шо прај :D , позз до тебе и фала ти !

Добри дечки сте, секој со свој стил гледам некој Дамјан Пејчиноски некој Врчак со капа се направил ама ок тоа не треба да се дискутира, битно ми е сцената Венцо Дигитал ви ја спремаше? Пошо there is a fucking багер во позадина. Можеби е некој симбол, не знам, ама општо ко бенд ме потсетивте на овие.
t2xYp7lvnUCA1_1btPMJew2.gif

Добри дечки сте, секој со свој стил гледам некој Дамјан Пејчиноски некој Врчак со капа се направил ама ок тоа не треба да се дискутира, битно ми е сцената Венцо Дигитал ви ја спремаше? Пошо there is a fucking багер во позадина. Можеби е некој симбол, не знам, ама општо ко бенд ме потсетивте на овие.
t2xYp7lvnUCA1_1btPMJew2.gif
Хахахахаха брат и ја незнам зашто пред багер застана да пее другаров..за тоа сите скоро зборат,ама ајде гурај,што неможе багерот он со лопатата фаќа хаха :D

Ај јас да си пишам шо мислам :)

Како прво добро е што сте се решиле да пукате оригинал, авторски песни, бидејќи тезгата, преработкиве и батките кои глумат лудила и рок ѕвезди пеејќи ја пропратно некоја песничка од Бон Џови ми накурчија максимално.

Од аспект на музиката која оди во позадина, има капацитет се насетува дека можи да се искористи. Е сега малку ми смета онака кроз слушање тој шмекот на кај металкор бендовите, мислам на оние нежните металкор што ги класифицирам како метал за пички бркање. Автоматски ваквите примеси исклучуваат жустрина, енергија, машкост, цврстина во музиката, нешто што е обично специфично за металот како правец.
По мое не се плашете, не се автоцензурирајте, автостопирајте, туку слободно избуфтајте машки како што доликува. Правете ја музиката од вас, ваш мерак за меракот на другите. Е сега ако идоли ви се металкор бендови, терајте шо да ви речам :) Ваше е знаењето, ваши се амбициите, ваше е дејствувањето во иднина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom