Legal Suicide

• Креатор на темата Креатор на темата CrookedYoung93
  • Време на започнување Време на започнување
Ај јас да си пишам шо мислам :)

Како прво добро е што сте се решиле да пукате оригинал, авторски песни, бидејќи тезгата, преработкиве и батките кои глумат лудила и рок ѕвезди пеејќи ја пропратно некоја песничка од Бон Џови ми накурчија максимално.

Од аспект на музиката која оди во позадина, има капацитет се насетува дека можи да се искористи. Е сега малку ми смета онака кроз слушање тој шмекот на кај металкор бендовите, мислам на оние нежните металкор што ги класифицирам како метал за пички бркање. Автоматски ваквите примеси исклучуваат жустрина, енергија, машкост, цврстина во музиката, нешто што е обично специфично за металот како правец.
По мое не се плашете, не се автоцензурирајте, автостопирајте, туку слободно избуфтајте машки како што доликува. Правете ја музиката од вас, ваш мерак за меракот на другите. Е сега ако идоли ви се металкор бендови, терајте шо да ви речам :) Ваше е знаењето, ваши се амбициите, ваше е дејствувањето во иднина.
Се сложувам за почетокот,иако сме у план за некој ковери од Dream Theater ама дури у лето,сепак на прво место ни е авторско и ќе се ангажираме максимално за албум,капацитет се има,свириме разни ствари,како за прва песна нејкевме scream да туриме пошто сакавме да се пробиеме кај повеќето од младината,не само металци нели,е сеа за понатаму ќе видиме да не нагаѓам ама ќе имаме каде каде по HC песни од оваа,поздрав до тебе и фала за совет !!

Се сложувам за почетокот,иако сме у план за некој ковери од Dream Theater ама дури у лето,сепак на прво место ни е авторско и ќе се ангажираме максимално за албум,капацитет се има,свириме разни ствари,како за прва песна нејкевме scream да туриме пошто сакавме да се пробиеме кај повеќето од младината,не само металци нели,е сеа за понатаму ќе видиме да не нагаѓам ама ќе имаме каде каде по HC песни од оваа,поздрав до тебе и фала за совет !!
Ковери од Дрим Тиатр? Сигурни сте? Треба перфектно да знаете класична и џез хармонија за такво нешто, не летајте.

Ковери од Дрим Тиатр? Сигурни сте? Треба перфектно да знаете класична и џез хармонија за такво нешто, не летајте.
Ноти брату,ноту...а и не сме лоши хармонија :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom