League of Legends

Не иде баш пропорционално ова, пошто ако има 300 у 30 ќе има повеќе од 200 у 20, а и многу повеќе од 100 у 10. Пошто ти текнува, minions не се појавуваат од старт туку за минута или колку беше таму, а плус како што левелираш појаки items има и побрзо иде фармањето. Од натпревариве што ги глеав, обично имаа 250 за 20 минути, такада ваљда тоа е просекот за тие што се про. Такада задоволен сум со 150 за не-про :D
Добро, знам не иде пропорционално ама така мерат. Фроген користеше и вулфс од џангл помеѓу waves. Барај и на лол форуми ќе видиш, знам оти сум прашувал и јас. :D

@RadE_Strongest можно е, не сум сигурен дали бил општ рекорд или во ЛЦС ама ја гледав утакмицата и цело време пратеа коментаторите и го споредуваа со стариот, дури и возбудени беа кога го сруши. И да, снимката што ја имаш ставено е стара, тоа лани мислам се деси и Фроген беше, сигурен сум во тоа.[DOUBLEPOST=1445541771][/DOUBLEPOST]EDIT: Да бре сега проверив, 300 биле за 23мин (од Фроген - за тоа сум запамтил барем). Рики слаб си. :D

Последно уредено од модератор:
5 последователни победи, во секоја со различен херој у различен role (blind pick).

Screenshot_1.png

Уште 6 херои да купам и мислам дека сум спремен за ranked :D

And the fun begins! [emoji14]
Не го теши...нема fun у ранкед. Или ќе ги згазите противниците па ќе ти е досадно само десен клик или па ќе играш со "mid or feed" 12 годишници и пак деден клик ќе спамаш и ќе чекаш да те решат...пошо немат сур

Од прилика што го знам Рики откога ќе почне да игра ранкед ќе почне да ни се жали овде за ранкед системот и дивизииве, кога ќе се отепаш од играње и стигаш 99лп место у промо и после тоа губиш две, три и пак јово на ново. Мислам дека поглуп систем од овој за рангирање не постои.

Ја мислам дека вие пресериозно и трагично ја сфаќате играта, затоа толку се жалите. Ипак е игрица, а ја иако се посветувам, сепак не се трескам од земја коа играм толку :D

Ја мислам дека вие пресериозно и трагично ја сфаќате играта, затоа толку се жалите. Ипак е игрица, а ја иако се посветувам, сепак не се трескам од земја коа играм толку :D
Ја неможам да играм а да не ја сфатам пресериозно. Дури и кога играм Witcher мајки ебам и летаат копчиња од тастатура. But thats just me.

И затоа понекад го сакам Рики. :D

Трејдам ЛОЛ акаунт за скинови на CSGO/H1Z1 или го продавам, цена по договор. За контакт ако иам некој заинтересиран може преку форумов да ме најдете.
Еве го акаунтот.
1.jpg 2.jpg 3.jpg 67.jpg Untitled.jpg
На ЕУНЕ е.
10 rune pages.
Hextech Anivia
Traditional Lee
Pharaoh Nidalee
Nighthunter Rengar
Crimson Elite Riven
Woad King Darius
Овие скинови ги имам земено плус Victorious Morgana & Elise.

Здраво маче, ме викаат Рики, а ти моеш да ме викаш Заглавен у Silver IV.

Престанувам да играм league of legends i go prodavam acc to falat 15 champs ima nakaj 13 skina 900 i neso normal wins ikoni i plat 4 ako ima nekoj zainteresiran neka pise ke mu pratam sliki

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom