R
red.devil
Гостин
Добро, знам не иде пропорционално ама така мерат. Фроген користеше и вулфс од џангл помеѓу waves. Барај и на лол форуми ќе видиш, знам оти сум прашувал и јас.Не иде баш пропорционално ова, пошто ако има 300 у 30 ќе има повеќе од 200 у 20, а и многу повеќе од 100 у 10. Пошто ти текнува, minions не се појавуваат од старт туку за минута или колку беше таму, а плус како што левелираш појаки items има и побрзо иде фармањето. Од натпревариве што ги глеав, обично имаа 250 за 20 минути, такада ваљда тоа е просекот за тие што се про. Такада задоволен сум со 150 за не-про![]()

@RadE_Strongest можно е, не сум сигурен дали бил општ рекорд или во ЛЦС ама ја гледав утакмицата и цело време пратеа коментаторите и го споредуваа со стариот, дури и возбудени беа кога го сруши. И да, снимката што ја имаш ставено е стара, тоа лани мислам се деси и Фроген беше, сигурен сум во тоа.[DOUBLEPOST=1445541771][/DOUBLEPOST]EDIT: Да бре сега проверив, 300 биле за 23мин (од Фроген - за тоа сум запамтил барем). Рики слаб си.

Последно уредено од модератор: