League of Legends

Ја избришав, се напнав веќе до тој степен што ми досади да се напнувам. You get that.
Му го дадов акаунтот на братучетче, нека игра :D

Јас си земав CS GO да играм.Чим видов дека се врати танк метана, не планирам да ги проаѓам истите нервози каде што херои без скил ти го отвараат шупакот.

Јас си земав CS GO да играм.Чим видов дека се врати танк метана, не планирам да ги проаѓам истите нервози каде што херои без скил ти го отвараат шупакот.
Паметно брат, засега кантерот има одлично комјунити. Углавном се должи на in-game микрофонот кој навистина е клучна алатка во секоја партија и според тоа како комуницирате меѓу себе. Ја играм 8 месеци скоро и неможам никако да се пожалам од луѓето, едино е лошо што некад знае некој читер да се избаци ама углавном нема нервози.

Он топик: За тенк метата да, се согласувам. Мада не ми смета мене толку, баш затоа ја сакав ЛоЛ затоа што треба да се адаптираш на различни стилови на игра, ама невозможно е да играм а да не се нервирам заради луѓето што ја играат, ептен се дечишта.

Влегов вечерва да погејмам малце , и еве што се дешава.Последните две се промоции за плат 2.Среќа не се замарам си играм за ќеиф.

2j482zk.png

фатив пак да играм на вест за и таму до крај на сезонава да дигнам диа, и само да кажам тенк метава гази, играјте си џунгла фул танк со ЦЦ и немате гајле. Free Elo :D

бев у плат 5 промо серија, тепав и рипнав у плат 3 , не очекував али фала рито...

10xh5pz.jpg

Untitled.jpg

Решив да изиграм една партија после две ипол недели со поебана десна рака, и со хендикеп сум кери со Нуну, иронијата. Решив да се наградам со некоја партија за добар колоквиум, се наградив со нервоза и да пукнам глава на некој, играва е рак, најнубови у свет ја играат.

Screenshot - 16_04.png
Платинум 3ка со една до две максимум партии дневно, гадотиња :D

Пред 5 минути завршив, еве шо' створење сум
Screenshot - 16_04.png

Последно уредено:
Koj сака за нормалс или дуо, нека ме додаде, досадно ми е soloqueu, не играм многу но еве ако сте за партија слободно!

ник: rade strongest ( и на euw и на eune играм, исти ник)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom