League of Legends

Ништо од Гамбит. Некако им падна формава со менувањево на супорти, ќе се пласираат за Плејофс ама неверувам да пројдат за Светско.

Гамбит немаат конкуренција во европа. За разлика од другите тимови гамбит немаа гејминг куќа ниту буткампуваа оваа полусезона па затоа не покажаа резултати. Кога видоа дека може нема да влезат во плејоф, одлучија да буткампуваат 1 недела пред superweek и ете се одма резултатите. Утре за 5-0 :D

Гамбит немаат конкуренција во европа. За разлика од другите тимови гамбит немаа гејминг куќа ниту буткампуваа оваа полусезона па затоа не покажаа резултати. Кога видоа дека може нема да влезат во плејоф, одлучија да буткампуваат 1 недела пред superweek и ете се одма резултатите. Утре за 5-0 :D

Озбилно? Не сум знаел дека немаат гејминг куќа, исто и за буткамп, ау. Епа ондак може да се каже дека резултативе се и повеќе од солидни со оглед на тоа што сега га кажа, не знам колку ти е точна информацијава, ама ако е вистина, ондак секоја чест за Гамбит, и се дефинитивно без конкуренција.

Многу глупо на пати постапвет Гамбит, преска против ЕГ нападнаја дури имаја овие барон па ја изгубија партијата...а имаја и повеќе убиства,злато,турнати кули...
Сега ќе е последната партија за 3то место ЕГ пак против Гамбит, и колку што прочитав ЕУ плејофите се 23-25ти .
--- надополнето: 18 август 2013 во 01:22 ---
пс-Ауф каква е оваја шо им прајт интервју после натпревариве :drk:.

rockmaster where are you :D Gambit getting pwned.
Не ги гледав партиите ама колку што знам не беа битни, веќе беа квалификувани за плејоф. На гејмском ке биде битно и ке играат многу посериозно.
Значи не сум фан на гамбит ама се гледа дека кога се мотивирани им нема конкуренција во европа, a и се единствени европјани покрај фнатик кои им парирале на Azubu Frost i Blaze.

Низок ммр е да те става со луѓе со пониски дивизии од тебе :)
А ако неможеш доле да тепаш адц-то нивно што е бронзе или помалце, тогаш не заслужуваш да качиш, лол, сто пати сме пишале тука :D
еве пример денес, ма да нормал беше пак имаше ретардирани луѓе, еве на пример ја го земав дариус, и нивниот топ лејнер знаејќи дека иде против дариус ми доваѓа со катарина... кај нас еден го зема фидлсикс и кажа дека иди мид, после тој шо беше лест пик намерно зема Дијана знаејќи дека треба сапортер да земе (иако голд 3 дивизија пази сега...) и нашто адц само бот лејн, ама барем на умре многу пати нивниот џанлгер малфајт ливна на 4ти левел мислам, нашиот џанглер елис си немаше врска од живото ред баф и блуе баф стоеја така 5 минути никој ни ги зема, па ја ги зедов и за крај скирншот:

vzm6.png

од 4-0 на 6/6 катарина од 0-4 до тај скор....
па плус дариус го немав играно длго време па само 200 крипови имам у 45та минута :P

Добри тимови се квалификуваа од европа. Можеби ке беше подобро да отидеа EG наместо Лемондогс заради искуство ама тоа е..
Очекувам фнатик да се покаже најмногу бидејки за турнирот ке се врати Rekkles.
Ајде сега уште CLG i C9 да се квалификуваат и ке паѓаат добри партии :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom