H
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Гамбит немаат конкуренција во европа. За разлика од другите тимови гамбит немаа гејминг куќа ниту буткампуваа оваа полусезона па затоа не покажаа резултати. Кога видоа дека може нема да влезат во плејоф, одлучија да буткампуваат 1 недела пред superweek и ете се одма резултатите. Утре за 5-0![]()
.
Gambit getting pwned.Не ги гледав партиите ама колку што знам не беа битни, веќе беа квалификувани за плејоф. На гејмском ке биде битно и ке играат многу посериозно.rockmaster where are youGambit getting pwned.
еве пример денес, ма да нормал беше пак имаше ретардирани луѓе, еве на пример ја го земав дариус, и нивниот топ лејнер знаејќи дека иде против дариус ми доваѓа со катарина... кај нас еден го зема фидлсикс и кажа дека иди мид, после тој шо беше лест пик намерно зема Дијана знаејќи дека треба сапортер да земе (иако голд 3 дивизија пази сега...) и нашто адц само бот лејн, ама барем на умре многу пати нивниот џанлгер малфајт ливна на 4ти левел мислам, нашиот џанглер елис си немаше врска од живото ред баф и блуе баф стоеја така 5 минути никој ни ги зема, па ја ги зедов и за крај скирншот:Низок ммр е да те става со луѓе со пониски дивизии од тебе
А ако неможеш доле да тепаш адц-то нивно што е бронзе или помалце, тогаш не заслужуваш да качиш, лол, сто пати сме пишале тука![]()