League of Legends

Како што се искачуваш така има се помалце и помалце нубови.Еве на пример јас во последните 10 партии дали еднаш мис е има појавено некој кретен што намерно ја трола партијата.Не викам дека нема некој што не знае да игра ама ти и уште тројца може да го покриете тој петтиот што нема поима.

P9m4J.png
најдобра партија до сега :cool:

Да ви докажам само дека може сам да носиш партија,иако еден го ебе системот.Добрата волја и создавењето на позитивна атмосфера доведува до тоа да добиваш и теамфајт 4 вс 5.

zthgzo.png

Да ви докажам само дека може сам да носиш партија,иако еден го ебе системот.Добрата волја и создавењето на позитивна атмосфера доведува до тоа да добиваш и теамфајт 4 вс 5.

zthgzo.png

Заебанција ти е ова нешто ? кој го ебе системот жити најмило, ти знајш шо е еден СТВАРНО да го ЕБАВА системот ? Не заебавај тимов ти е на квалификации за светско да одиш а не го ебавал некој системот... пф.

zthgzo.png

Какво ебавање на системот, кај вас само Насус има лош скор ама со голд е пак пред сите противници освен Ренектон, плус Насус ендгејм е еден од појаките херои, а во тимфајт сте ги тепале дека имате многу подобар ендгејм тим со многу повеќе CC, да имале некој друг супорт место Сорака може ќе напраеле нешто, ама вака џабе...
И браво за скорот, Казикс и Зед се доста јаки ад херои за на мид со кои можеш да носиш партија(y)

Какво ебавање на системот, кај вас само Насус има лош скор ама со голд е пак пред сите противници освен Ренектон, плус Насус ендгејм е еден од појаките херои, а во тимфајт сте ги тепале дека имате многу подобар ендгејм тим со многу повеќе CC, да имале некој друг супорт место Сорака може ќе напраеле нешто, ама вака џабе...
И браво за скорот, Казикс и Зед се доста јаки ад херои за на мид со кои можеш да носиш партија(y)

Дечко Насус не дојде во ниту еден теам фајт како што можеш да видиш и од асистенциите , тоа ми беше поентата ... 4 вс 5.

zthgzo.png

сте имале појак адц и ти си бил многу префидан. Али и без тоа ќе губеле така да не е ништо посебно прартијава.

И да не биле и другите, Ка Зикс со онаков скор сам ќе ја носел партијата. Моментално НАЈОП херој.

Едино со Zyra (main ми е) 3 vs 5 сам имам вадено партија со 2 пенти во текот на партијата.

Ево како се носит партија шо би рекле на плешти. Навидум вака лесно али со Кајли 10 мин афк зш морала кучето да го дружит, Дрејвен 30та минута му се заеба 5 мин конекцијата а капа на све и без тенк игравме...само златен фидл знаеше шо прајт.

Во еден момент Леона ми пишит, не ги убивај, другиве да земеле убиство :pos:. Иначе ако изгубевме, пошо во еден момент вбаза ни влегоја јас дефинитивно повеќе ни лол ни дота немаше да заиграм. Пошо бројот на играчи шо бар 1% го користет мозокот ко ке игрет шо е зборот может на прсти да се изброет.
kassadin1.pngkassadin.png

немам 5ка моментално ама би играл обавезно ако ме земат од некоја страна, ако ви треба играч викајте !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom