League of Legends

^не дека се нешто ново али ја не ги бев пробал. Се ап си играв. Инаку дој ми мене со џусо ќе те раздрмам со талон :P

Абе бегај со какви ретарди играм денеска не е нормална работа...од 91 league points на 0 дојдов :mad:

Абе бегај со какви ретарди играм денеска не е нормална работа...од 91 league points на 0 дојдов :mad:
колку одигра ти бре ?? на почна да ми одзема по 3-4 бода за пораз и по 5-6 за победа да ми дава :)

колку одигра ти бре ?? на почна да ми одзема по 3-4 бода за пораз и по 5-6 за победа да ми дава :)
У силвер 4 лига сум,4 партии добро одограв петата неможев ништо :/ сите ми крадат убисва дури и супорт ми зема неколку :( по 13-20 поена губам од партија :tapp: http://www.lolking.net/summoner/eune/27483559#history еве

Шо е форава сеа шо земам по 14 поени за победа а претходно под 19-20 не бев ? Или шо повеќе изиграни партии имаш помалце поени се земвет ?

Шо е форава сеа шо земам по 14 поени за победа а претходно под 19-20 не бев ? Или шо повеќе изиграни партии имаш помалце поени се земвет ?

Зависи од дивизијата,што си погоре толку потешко се собираат и губат поени.

Јебеш дивизие и све. Више никад нема да упалам ранкед. Овој е катастрофа од систем и играчи, по коју основу се класифицира и какви стизав до ранкед е брука, појма немам да игра Нуну он седнаја ранкед.

Најбрзата ранкед партија шо сум ја изиграл :icon_lol:
fastesranked.png

Најбрзата ранкед партија шо сум ја изиграл :icon_lol:
Прегледај го приврзокот 63522
Еве и јас 1 брза изиграв :D
jxmKW.png

Сите што играте на EUWest, додајте ме на новиот акаунт: dFreak. 30 левел е, од оној не играм веќе. поздрав.

Па дајте никови да ве аднам да играме заедно :D

Ај ве молам сите на Nordic n east да ме адднат па ќе се покануваме за игра ? Утре ми истекува банот :D

nick: Verdict0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom