League of Legends

Шо QQ-аш, немој и мене сега да ми јадиш л*јна како претходно на некој член погоре, "незнш' да игрш' другарчето запрашај се колко игрш' сс' ким играш није битно" ... Немој молимте, ко че ме гледаш ти како играш тогаш че ми кажуваш, не овде пуфки да ми продаваш

Ако си добар играч можеш целиот тим да го носиш и да победиш незнам што не ви е јасно :D

Ако си добар играч можеш целиот тим да го носиш и да победиш незнам што не ви е јасно :D
Е сега пример за првпат добар тим ми се падна, комуникативни, концентрирани, загреани за победа, пријателски луѓе, а од другиот тим редовните со мене - фидери, нубци, "AbDuL1996" никови, и имаше само ЕДЕН јак, проба да го носи целиот тој тим составен од дегенерици, е си проба да го носи целиот тим и да победи, focus него и го крка 38:12, 12 убиства само од него, значи НЕ, НЕМОЖИШ да го носиш сам тимот и да победиш. Бар не со дегенерици какви шо среќавам јас.

ГГУ изигра добро на турниров и заслужено си отидоа во финале. Мене омилени тимови ми се Гамбит и Курс, најтактичарски екипи се.

Capture_04282013_125957.png
Еве пред 2 минути ја завршив последната партија и пак дегени во тим ама овој пат само 2ца ама и толку треба да се кренат другиве, видете ги Дравен и Лукс, дравен од сам старт си одеше до нивна база редовно се фидаа на него, јас му зедов FB и го оболев Олаф соло топ ама од ко видов со кој играм си продадов итемите и си фидав и јас на крајот. Еве со доказ какви дегени на ранкед има и секогаш со мене, само видете го Дравен јасно че ви биди. И кажи ми ти мене сега како да го носам тимот против онака нафидан Xin и Ziggs ? Молимте не тресете пак глупости на темава.

ГГУ изигра добро на турниров и заслужено си отидоа во финале. Мене омилени тимови ми се Гамбит и Курс, најтактичарски екипи се.
Гамбит се најбоље дефинитивно, ми се свиѓаат и ЕГ од Европа.
Во Америка и мене ми се омилени Курс, ама вчера го јадеа јако. :icon_mrgr:

ЕУ > АМЕРИКА

На West играш? Ако играш, пиши ми да те додадам, да играме ранкед дуо ако си заинтересиран, чим знаеш даи граш, таман да си качам ело.:icon_lol:
Играм на EU East & Nordic добро играм ако мојот тим не фида много...ако заебат у лејн например бот или топ нема шанси да ги извлече било кој,затоа играм само АДЦ и соло топ :D

Јас паднав во Bronze IV. Не знам, на ранкд едноставно не ми иде, се паѓам со катастрофа од тим, последниов меч играв со Насус топ, на мид кај нас играше Тимо, 9 минута против Картус он веќе 0/4, и се со такви се паѓам, ме фати нервоза да играм ранкд.
--- надополнето: 28 април 2013 во 17:39 ---
Кое финале еј, страшна игра и од двата тима. Јас сум за Гамбит, али и Фнатик не се лоши. Инаку, никако неможам да сфатам зошто АДК никогаш не прави критикал и атак спид, само демиџ бутаат, некако не ми има логика, али ајде, про играчи се.:)

Шо QQ-аш, немој и мене сега да ми јадиш л*јна како претходно на некој член погоре, "незнш' да игрш' другарчето запрашај се колко игрш' сс' ким играш није битно" ... Немој молимте, ко че ме гледаш ти како играш тогаш че ми кажуваш, не овде пуфки да ми продаваш
Абе другар, како тоа само во твојот тим се паѓаат тие? Ако има нубци на тоа ело, распространети се насекаде. Зашто, ти, ако си толку јак, и ако играш против такви „нубци“ не се нафидаш и не го предводиш тимот во победа? Еве ќе ти кажам зашто: Затоа што и твојот скил е на ниво на нивниот и сите вие си го заслужувате тоа ело. Дај акаунт да видам што статс имаш, ако си толку самоуверен

Се заразив и јас со ова .... добра е и во графика и во гејмплај и ме бендусава што е доста балансирана .... ако сака некој нека ме адне user Morkovce

Абе другар, како тоа само во твојот тим се паѓаат тие? Ако има нубци на тоа ело, распространети се насекаде. Зашто, ти, ако си толку јак, и ако играш против такви „нубци“ не се нафидаш и не го предводиш тимот во победа? Еве ќе ти кажам зашто: Затоа што и твојот скил е на ниво на нивниот и сите вие си го заслужувате тоа ело. Дај акаунт да видам што статс имаш, ако си толку самоуверен
Verdict4 аддни ме гледај таму прај шо че прајш ме мрзи да се објаснувам и аддни ме ај че ми се најдиш дур поканувам некој трети глеам се разбираш :D

За сите вие што се жалите дека тролови вриело и ве заебувале....статистички гледано секогаш има поголема шанса во противничкиот тим да има повеќе тролови ( пошто нели вие сте про number1 omgwtfbbqsauce и не сте трол тоа остава простор за 4...додека во противничкиот тим за 5) ... така да тоа не е оправдување.

Verdict4 аддни ме гледај таму прај шо че прајш ме мрзи да се објаснувам и аддни ме ај че ми се најдиш дур поканувам некој трети глеам се разбираш :D

Дечко, ти си Verdict0 според горната слика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom