League of Legends

Играва стана крајно ретардирана. Со најновиов пач и херои ја засраа дефинитивно. Се наполни играва со нубови, секое неиспилено детиште кое сака да ги сфати игрите како Дота и ЛОЛ, почнува со играње ЛОЛ, и не разбира ништо од играва.
Знам дека постои ранкед, ама немам време да играм толку често за да качувам ело, така да возам кога можам само нормал, и пуно, ама ПУНО е со нубови, не се игра од ретардрани фаци, страшна работа, првин неможеш херој да избереш, после фидање колку сакаш. А новиве ајтеми и херои се уште полесни за играње и те прават и со Сорака да правиш пента килл, страшно.
Не глуми лудило. Имам 1800 победи и значи секогаш кога почнувас нормал гејм играс со луге сто се блиску твоите победи така да ако имас ти 50 победи и ако си нооб ке те пусти со нубци поз.

Не глуми лудило. Имам 1800 победи и значи секогаш кога почнувас нормал гејм играс со луге сто се блиску твоите победи така да ако имас ти 50 победи и ако си нооб ке те пусти со нубци поз.
Баш пред малку изиграв една партија во која во мојот тим имаше еден играч 6 левел со 3 победи а јас сум 22 левел со 100 победи...

Имас 1800 победи а усе не си го знаес правописот нооб поз

Ми се згади од играва, ја играм скоро една година, 800 победи, 30 левел, скоро сите купени рунови и херои. Ако му се игра некој играва, ке му го дадам акаунтот нека ми пише пп

Значи играта е океј..само најголема грешка во играта е тоа шо нема никаков баланс..значи имам изиграно преку 3500 партии нормал и ранк и сега одкако се смени од Ело во Девизија, играм во силвер 3 и во Champion Select ми дава некои фаци од Бронза 5 .. ај да беа некои Premade... да не ми е криво.. ги прашав ми велат не сме Дуо..нема веза..како и да е.. играме тимски 5v5 ..4-ца Платинум од мојот тим..јас силвер.. противничкиот тим Challenger...значи врска нема балансот на играта исто и балансот на некои херои е шит ..друг проблем е тоа што повеќето скоро од играчите се деца..итн..

За балансот ај па и па, ама врие од ретарди и неиспилени дечишта, и на ранкед и на нормал, едноставно ги има секаде.

До сите љубители на LOL, ќе ве замолам за помош:
http://comic-contest.leagueoflegends.com/discussion/548EF5F24DFA5418428844E06B6137BFACD1F8E8

Линкот кој е оставен е од тековно натпреварување за стрип изработка со тематика на LOL нормално. Ако не ви претставува проблем, логирајте се на страната и гласајте.
Благодарам :)

123.jpg
gg

мм некако не ми изгледа сликава ко да ја претставува вистината... (можеби грешам, не знам)
Дали ова ти се работи за тотал со сите херои, или со одреден херој (и кој) си направил волку победи без ниедна изгубена...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom